Podarjamo vstopnice: Jason Bourne se vrača na filmska platna

Vabimo vas, da v nagradni igri osvojite vstopnico za ogled vrhunskega akcijskega trilerja. Matt Damon bo namreš v ikonski vlogi amnezičnega Jasona Bourna ponovno razkrival nevarne vohunske spletke.

25. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Jason Bourne

Devet let je minilo, odkar se je v sklepnem dejanju BOURNOVEGA ULTIMATA Ciin najbolj smrtonosen nekdanji agent umaknil v ilegalo. Že 4. avgusta pa bo Matt Damon v ikonski vlogi Jasona Bourna ponovno stopil iz senc. Nova doza vrhunskega akcijskega trilerja bo pod taktirko režiserja Paula Greengrassa postregla s spektakularnimi spletkami, adrenalinskimi pregoni ter odlično igralsko zasedbo, ki jo dopolnjujejo Alicia Vikander, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel in Julia Stiles. Za nameček pa bomo v razkrivanju poslednjih skrivnosti in mreže laži, ki so jo napletli vladni predstavniki, lahko uživali bodisi v prijetno ohlajenih kinodvoranah bodisi na osupljivih projekcijah na prostem.

Neverjetno razburljivo je gledati Bourna, kako razmišlja, snuje načrte in jih udejanja

Bourne se je podal na lov za odgovornimi osebami, da bi razkrinkal njihove načrte, ti pa so ga skušali izbrisati in mu vzeli edino žensko, ki jo je kdaj ljubil. Potem ko je dosegel maščevanje, spoznal svojo pravo identiteto in razkrinkal sporne vladne programe, je zaznal miru podoben občutek in izginil. Upal je, da za vedno ...

Obdobje njegovega življenja v sencah se konča, ko se aktivira nov program. Ljudje na pozicijah moči sicer menijo, da bo Bourne odnehal, če mu razodenejo še poslednje skrivnosti iz njegove preteklosti, a ga ponovno podcenijo. Nekdanji elitni morilec namreč ve, da tudi zlomljeni vojaki še vedno branijo nedolžne pred tistimi z nenadzorovano močjo in nenasitnim apetitom po manipulaciji sveta.

Po poti spominov– Jason Bourne

Leta 2002 se je pričel zmagovit pohod priljubljene akcijske vohunske franšize, osnovane na knjigah Roberta Ludluma. Njen glavni junak je bil amnezični tajni agent Jason Bourne, s katerim smo skozi leta stopali po nevarni poti odkrivanja njegove prave identitete, razkrivali sporne Ciine programe, s katerimi so skušali ustvariti popolne morilce, ter uživali v spektakularnih vohunskih spletkah. Serija filmov si je nabrala zavidljivo število oboževalcev in naklonjenost kritikov, ki so v dobi prekomerne uporabe CGI tehnologije pozdravljali njen osvežujoči realizem.

  • Kdo je Bourne? (The Bourne Identity, 2002): Bil je popolno orožje ... dokler ni postal tarča.
  • Bournova premoč (The Bourne Supremacy, 2004): Morali ga bi pustiti v miru.
  • Bournov ultimat (The Bourne Ultimatum, 2007): Zapomni si vse. Ničesar ne pozabi.
  • Bournova zapuščina (The Bourne Legacy, 2012): Nikoli ni bil samo eden.

Podarjamo vstopnice za ogled filma Jason Bourne

Akcijski triler JASON BOURNE prihaja na redne sporede kinematografov 4. avgusta 2016.

V nagradni igri za brezplačne vstopnice lahko sodelujete TUKAJ