Novice Promocijsko sporočilo

Podarjamo vstopnice: Men's nigt in ogled akcije Hitri in drzni 8

7. 4. 2017
Deli
Podarjamo vstopnice: Men's nigt in ogled akcije Hitri in drzni 8

V sredo, 12. aprila ob 20:00 bodo v vseh kinih Cineplexx na svoj račun prišli ljubitelji akcije. V okviru dogodka Men's night bo na ogled akcijska poslastica Hitri in drzni 8 (Fast & Furious 8).

V sredo, 12. aprila ob 20:00 se z dogodkom Men's night na velika platna Cineplexxa vrača mega uspešna franšiza, ki jo povezujejo adrenalinski pregoni, vonj po oktanu, hitrost in želja po maščevanju. Osmo nadaljevanje akcijske poslastice Hitri in drzni 8 nam razkrije največjo grožnjo, ki je do sedaj pretila Dominicu in njegovi ekipi. Bo razdor med člani in izdaja njenega vodje usoden, ali bo družini, ki je do sedaj veljala za nerazdružljivo, uspelo spet najti drug drugega?

Tokrat z igralsko zasedbo: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham, …

Spremljevalno dogajanje za ljubitelje avto tuninga/stylinga

Cineplexx za ljubitelji avto tuninga/stylinga v Kranju in Murski Soboti pripravlja spremljevalno dogajanje že pred filmom. Od 17:30 dalje v sodelovanju z GaS Tuning Team Slovenija pripravlja dogajanje na parkirišču Planeta Tuš Kranj. Udeležbo na dogodku sta potrdila najboljši slovenski drifter Luka Marko Grošelj in dvakratni prvak Adria Drift Serije Uroš Berdajs ter drugi zelo zanimivi gostje: Matjaž Podboršek, Drey Nitrous, Dejan Hercigonja, Gregor Berden, …

Na parkirišču Trgovskega centra Maximus v Murski Soboti pa bodo svoje predelane avtomobile razstavili člani društva Avto klub S.R.T. (Street Race Team), ravno tako od 17:30 dalje.

Dirkaška družina ogreva motorje za novo poglavje

Medtem ko Dom (Vin Diesel) in Letty (Michelle Rodriguez) uživata na zasluženem poročnem potovanju na Kubi, tudi ostali zaživijo običajno življenje daleč stran od nevarnih preizkušenj in adrenalinskih podvigov, ki so v preteklosti spremljale njihov vsakdan. A Dom po srečanju s skrivnostno Cipher (Charlize Theron) nima druge izbire, kot da se zaplete v nevaren svet kriminala in tako izda tiste, ki so mu najbližje. Družina se znajde pred največjo preizkušnjo do sedaj, ki jo mora za povrhu razrešiti še brez svojega vodje.

Pot do sprave je dolga, nevarna in ovinkasta. Neustrašna ekipa se poda na pravo odisejado in se proti kaosu in notranjim razprtijam bori na kubanskih obala, prometnih ulicah New Yorka, na odročnih poledenelih jezerih Islandije – vse v želji, da pripelje domov človeka, ki je ustvaril družino.

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za brezplačne vstopnice

Oglejte si neskončno adrenalinski film na pravem Men's night v vseh Cineplexx kinematografih (Celje, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto in Murska Sobota). Spremljajte nagradno igro na Facebook strani AvtoMagazin kjer bomo podarili kino vstopnice (2 za vsak Cineplexx v Sloveniji) za ogled filma 12. aprila ob 20:00!

Hitri in drzni 8