Posnetek nastajanja Mini Clubman Life Ball

8. 6. 2008
Deli

V skladu s tradicijo oblikuje Life Ball Mini tisti modni kreator, kateremu je v okviru otvoritve posvečena tudi modna predstava – v letošnjem letu je bila to angleška znamka modnega perila Agent Provocateur. Kot izhodišče ekskluzivne unikatne kreacije je bil letos izbran novi Mini Clubman. Poglejte si video nastajanja tega posebneža, ki ga lahko tudi kupite.

“Nova oblika avtomobila Mini tako zelo spominja na stare policijske avtomobile Mini, da se nam je takoj porodila zamisel, da ga v notranjosti v slogu Agent Provocateur uredimo tako, da si boste želeli, da vas aretirajo. Klasično, vendar kljub vsemu nekoliko začinjeno zunanjost v roza in črni barvi, ki nosi tipični podpis agencije Agent Provocateur, dopolnjuje tudi blisk v roza barvi. Notranjost je izdelana kot zapeljiva zaporniška celica, opremljena z lisicami, pritrjenimi neposredno na stene, terodsevnimi stekli in kovinskimi zaporniškimi rešetkami, ” je povedal ustanovitelj agencije Agent Provocateur Joseph Corre.

Tudi letos je pločevinasta zvezda naprodaj na portalu eBay (do 15. junija! ). Celoten izkupiček dražbe bo, kot vedno, namenjen Life Ball oz. projektom za boj proti virusu HIV/AIDS-u. Do danes so dražbe „Life Ball MINI“ – na katerih so sodelovale priznane modne ikone, kot so Diesel, Missoni, Ferré in Versace – ustvarile skupni izkupiček v višini 260.000 €. Life Ball MINI 2008 z Agent Provocateur je sicer razstavljen na Dunaju še do 15. junija in ga lahko občudujete v novem MINI centru na Heiligenstädter Straße 66, 1190 Dunaj. (Odprto: PON - PET 8.00 - 18.00, SO 9.00 - 12.00)

Foto in video: BMW

Mini_police