Preberite v novi številki Avto magazina

21. 12. 2006
Deli

V novem Avto magazinu najdete vse o letošnjem avtomobilskem salonu v Bologni. Tam so prvič predstavili novo Toyoto Auris, prenovljena Forda C-Max in Opel Astro, prvič pa je lahko Evropa otipala tudi novega BMW-ja X5, Škodo Roomster Scout ter še kopico drugih pločevinastih lepotcev.

Tudi novega Audija TT Roadster, ki smo ga pri Avto magazinu že vozili. Kako se vozi z vetrom v laseh, lahko preberete že v četrtek. Vas zanima koliko naprednejši je novi TT Roadster v primerjavi s prejšnjo generacijo?

Od TT-ja pa k BMW-ju 335i. S kupejevskim strojem smo "zakurili" vse ljubitelje BMW-jev in za voljo dobrih fotografij tudi nekaj milimetrov črnega zlata. Preberite kako se pelje zver z več kot tristotimi "konji". Veliki test.

Novi Ford S-Max je svet limuzinskih kombijev postavil na glavo. Preizkusili smo tistega z dvolitrskim turbodizlom in ga ocenili kot . . Vsega pa ne izdamo. Piše v reviji! Kot eni redkih iz Slovenije smo bili tudi na dirki Race of Champions. Loeb je izgubil, Schumacherja ni bilo, zmagal pa je . .

Vse o motociklih najdete na novi spletni strani Moto magazin.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol