Prebirajte Avto magazin (in še štiri druge revije) vse leto za 10 evrov!

24. 4. 2020
Deli
Prebirajte Avto magazin (in še štiri druge revije) vse leto za 10 evrov! (foto: Ahiv AM)
Ahiv AM

Potrebujete malo razvedrila? Naročite se na digitalne edicije revij Cosmopolitan, Elle, Sensa, Story in Avto magazin ter revije berite z domačega kavča že danes. Za vse enoletne naročnine boste skupaj plačali le 10 eur.

Marec in april sta bila meseca, ko ste bili zaradi koronavirusa številni med vami doma, zaradi česar smo se v založniški hiši Adria Media odločili, da vam v enomesečno brezplačno branje ponudimo aktualni številki revije Avto magazin. Odziv na akcijo je bil odličen, in prav zato smo se odločili, da za vas pripravimo novo ponudbo, ki bo trajala še nekoliko dlje časa.

Elektronske izdaje petih najbolj priznanih naslovov vam tako ponujamo v celoletno branje za enoten znesek 10 evrov. To pomeni, da boste revijo Avto magazin v digitalni obliki lahko leto dni prebirali zgolj za 10 evrov, hkrati pa boste sami oziroma vaši bližnji lahko uživali tudi v brezplačnem branju preostalih revij: Cosmopolitan, Elle, Sensa in Story!

Več o paketu si lahko preberete na tej povezavi, za prebiranje revij pa si morate na osebni računalnik namestiti le še aplikacijo, ki jo najdete tu. Mimogrede, ne pozabite povezave deliti s tistimi, ki jim boste letno naročnino na vseh pet revij podarili kot darilo. Verjamemo, da ga bodo veseli!

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol