Predstavitev novega Jaguarja XF v New Yorku

18. 3. 2015
Deli

Jaguar je že najavil, da bodo drugi rod svojega XF predstavili čez teden dni, tik pred javno salonsko premiero na letošnji avtomobilski razstavi v New Yorku.

Drugi rod XF bo poskrbel še za višjo raven uglajenosti, luksuza, udobja in tehnologije, bo pa tudi ponudil najboljše rezultate izpusta CO2 v svojem segmentu. Sicer bodo popolne tehnične podrobnosti in tudi že cene predstavili prvega aprilskega dne v New Yorku.

Za predstavitev se je Jaguar povezal z uveljavljenim britanskim kaskaderjem Jimom Dowdellom, ki je prispeval nekaj atraktivnih scen v filmih o Bondu, Bournu in Indiani Jonsu. Ta bo prvič predstavil avtomobilsko vožnjo po žicah, seveda v novem Jaguarju XF. Žice s 34-milimetrskim premerom bodo napeli visoko nad vodo, dogodek pa bo poudaril lahko gradnjo in agilnost novega Jaguarjevega modela. Prenos dogodka se bo začel 24. marca ob 19. po srednjeevropskem času. Odkar so leta 2007 predstavili prvi Jaguarjev rod XF, je ta postal najbolje prodajani Jaguar v sedanji ponudbi. Naslednik bo naprodaj od letošnje jeseni.

Predstavitev bo mogoče zasledovati na posebnem internetnem naslovu jaguar.co.uk/newxf.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja