Pri Akrapoviču so izboljšali izpuh Porscheja 911 Carrere

27. 3. 2017
Deli

Pri Akrapoviču so predstavili novo serijo izdelkov za najnovejšo generacijo ikonskega Porscheja 911  Carrere s prisilno polnjenim motorjem, ki enemu najbolj prepoznavnih avtomobilov še izboljša lastnosti.

Novemu Porsheju 911 Carreri so namenili izpušni sistem iz kolekcije Slip-On Line iz titana, opcijski komplet povezovalnih cevi iz nerjavnega jekla s športnima katalizatorjema in difuzor iz ogljikovih vlaken. Izpušni sistem je oblikovan tako, da zmanjša težo, poveča zmogljivost in še izboljša vizualno podobo športnega avtomobila.

 Izpušni sistem iz linije Slip-On je prvi korak pri predelavi izpušnega sistema. Namenjen je najnovejši generaciji modelov 911 Carrera in je namenjen zamenjavi originalnega športnega izpuha, od katerega je 4 kilograme lažji. Izdelan je iz ultralahkih titanovih zlitin, ki so odporne na visoke temperature ter prevlečene s posebnim premazom za še večjo vzdržljivost. Zaradi izboljšanega pretoka izpušnih plinov se izboljšajo tudi zmogljivosti. S posebnim ventilom je mogoče uravnavati tudi zvok motorja.

 Za še večjo zmogljivost in večji zvočni užitek je na voljo tudi opcijski komplet povezovalnih cevi iz nerjavnega jekla, za boljši vizualni učinek pa ročno izdelani difuzor iz ogljikovih vlaken v mat ali sijajni izvedbi. 

 

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"