Pridite na Festival teka in zabave BMW FEST!

22. 8. 2015
Deli

Po lanski uspešni premierni izvedbi družinsko tekaškega dogodka BMW FEST, bo BMW Group Slovenija tudi letos organizirala BMW FEST, ki bo potekal 20. septembra 2015 v Arboretumu Volčji Potok.

BMW FEST bo obiskovalcem ponudil zelo pester program. Ogledali si bodo lahko avtomobile znamk BMW, MINI in BMW i. Z nekaterimi se bodo lahko odpeljali na testno vožnjo, preskusili pa se bodo lahko tudi v spretnostni vožnji. Za zabavo bodo skrbeli Čuki in stand-up komik Tadej Toš, otroci pa se bodo zabavali na ustvarjalnih delavnicah, napihljivih gradovih in športnih igrah. Obiskovalci se bodo lahko srečali tudi z uspešnimi slovenskimi športniki Jakovom Fakom, Žanom Koširjem, Juretom Koširjem, Markom Grilcem in člani slovenske biatlonske reprezentance.

Ob 10. uri se bodo tekači podali na tek BMW Race to Berlin, kjer si bodo lahko izbrali dolžini 6 ali 12 kilometrov. S tekom se bodo potegovali tudi za osem brezplačnih štartnin za Berlinski maraton 2016. Ob 12:30 bo tudi družinski tek na 600 metrov, v štafetnem teku trojk pa se bodo pomerili slovenski poslovneži. Vsi tekači in drugi obiskovalci prireditve bodo sodelovali v žrebanju za polletno uporabo avtomobila BMW serije 2 Gran Tourer.

Vse dejavnosti in vstop na prireditev BMW FEST so brezplačne. Obvezna je le predhodna prijava do 17. septembra na spletni strani www.bmw-fest.si.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja