Novice Promocijsko sporočilo

NAGRADNA IGRA: Prijavite se in spoznajte Slovenijo z novim slovenskim Renault Cliom

3. 9. 2019
Deli
NAGRADNA IGRA: Prijavite se in spoznajte Slovenijo z novim slovenskim Renault Cliom

Kako dobro poznate Slovenijo in novi Renault Clio? Z malo sreče boste lahko prvi v Sloveniji doživeli nepozabni izlet s tem novim, najbolj slovenskim avtomobilom. Vse kar morate storiti je, da sodelujete v nagradni igri, kjer morate odgovoriti na lahko vprašanje. Dva srečneža pa se bosta z ekipo revije Avto magazin odpravila na ekskluzivni Clio izlet po Dolenjski, nato pa se s prijatelji ali družino še cel konec tedna vozili s tem slovenskim lepotcem naokrog. 

Novi Renault Clio, za katerega lahko trdimo, da je kar precej slovenski, saj ga bodo znova izdelovali v novomeški tovarni Revoz, predstavlja korak naprej tako na tehnološkem področju, kakor tudi na področju udobja. Opremljen je namreč z novim info-zabavnim sistemom, del katerega je 9,3-palčni zaslon, največji v zgodovini Renaultovih vozil. Hkrati ponuja tudi digitalno armaturno ploščo, sama notranjost pa je oblikovana v slogu vsaj konfekcijsko številko ali dve večjih avtomobilov.

S svojim videzom tako novi Clio kar kliče po pozornosti in si želi doživeti novih dogodivščin, morda tudi z vami za volanom. Prijavite se namreč lahko na našo nagradno igro, povabite zraven tistega, ki ga imate še posebej radi in se z nami zapeljite proti Dolenjski. Obljubimo vam nepozabno dogodivščino, saj si boste lahko povsem od blizu v tovarni Revoz ogledali, kako nastaja novi Renault Clio, poleg tega pa vas čaka še nekaj drugih (tudi kulinaričnih) presenečenj!

Vaše prijave zbiramo do 10.9.2019 na spodnjem obrazcu. Izžrebali bomo 2 srečneža, ki bosta zapeljala novi Renault Clio!

ČAS ZA PRIJAVO JE POTEKEL. NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA. SREČNA NAGRAJENCA STA Anamari H. in Vladimir G.