Novice Promocijsko sporočilo

Range Rover Velar - Najbolj prefinjen in zmogljiv SUV srednjega razreda

18. 9. 2017
Deli

Novi model Range Rover Velar odlikuje elegantna preprostost, inovativna tehnologija, nudi pa tudi elegantno, samozavestno in prefinjeno vožnjo.

Filozofija modela Range Rover Velar je resnično revolucionarna: osupljiva razmerja, skladne vratne kljuke in integriran zadnji spojler so elementi, ki zelo pripomorejo k izboljšani aerodinamiki.

Range Rover Velar

Sistem za informacije in zabavo Touch Pro Duo nudi izjemno kombinacijo dveh 10-palčnih zaslonov na dotik visoke ločljivosti. Touch Pro Duo lahko uporabljate v kombinaciji z barvnim prikazom na vetrobranskem steklu ali interaktivnim voznikovim zaslonom, ki sta na voljo kot dodatna oprema. Tako lahko vzporedno nadzorujete in upravljate več funkcij hkrati.

RangeRover Velar

Range Rover Velar je vodilni predstavnik naprednega oblikovanja. Vozilo s svojimi čistimi linijami, elegantnostjo in osupljivostjo ustvari vpadljivo sodobno navzočnost.

V notranjosti vozila so med drugim tudi posamezna drsna naslonjala za roke in prilagodljiva ambientalna osvetlitev, pri čemer so vsi detajli natančno oblikovani, kar zagotovlja prefinjeno in sodobno izkušnjo vožnje.

Range Rover Velar

Range Rover Velar v družino Range Rover prinaša novo raven glamurja, modernosti in elegance. Predstavlja pa tudi novo dimenzijo razkošja, prefinjenost in zmogljivosti na vseh ravneh.

Velar tako nadaljuje bogato zgodovino inovacij družine Range Rover, saj združuje napredne tehnologije, privlačen dizajn in popolno zavezo k vsem podrobnostim.

Več na landrover.si.