Razburljivo finale Men’s Challenge izziva 2009

19. 5. 2009
Deli

Ker je eden tekmovalec svoj nastop na izzivu odpovedal, se je zadnjo aprilsko soboto v Mariboru in okolici pomerilo devet izžrebancev izziva Men’s Challenge 2009.

Finalisti so se preizkusili na treh prizoriščih: na Mariborskem pohorju je potekala tekma v 'downhill mountainbike-u', na reki Dravi so pokazali svoje veščine v vožnji 'jet-skija', na koncu pa se še pomerili v natančnosti pri 'bowlingu' v bowling centru Strike.

Najbolj hud boj se je bil med Ljubljančanom Boštjanom Vidmarjem in Simonom Boštarjem iz Kranja. Boštjan je dvakrat zasedel prvo mesto in enkrat šesto, Simon pa je bil na vseh treh preizkušnjah srebrn. Skupna zmaga je tako pripadla Simonu, ki bo prvi ponosni lastnik nove Seat Ibize Cupre v Sloveniji.

Ostali tekmovalci so bili še Marko Janeš (Prestranek), Matjaž Drame (Ponikva), Peter Pavšič (Medvode), Tomaž Lojak (Ljubljana), Matej Bornšek (Ljubljana), Primož Kavčnik (Borovnica) in Martin Štefe (Šenčur). Kako je potekal razburljiv dan si lahko ogledate v priloženem videu.

Pobudnik izziva Men's Challenge 2009 je podjetje Procter & Gamble s svojimi izdelki Gillete, Old Spice, Braun, Head & Shoulder, Oral-B, Duracell, kot partnerja pa sta sodelovala Mercator in Seat.

MensChalenge_2009_foto_master