Razkrili avtomobile, ki bodo "nastopili" v četrtih Transformerjih

17. 7. 2013
Deli
Jekleni borci za obstoj Zemlje (foto: Paramount Pictures)
Paramount Pictures

Poleti 2014 bomo gledali Transformerje 4. In kot se spodobi, se bodo v robote spreminjali sami vrhunski dosežki avtomobilske industrije.

OPTIMUS PRIME

Optimus je doživel manjšo lepotno obdelavo. Tokrat vključuje aerodinamične komponente in šestkratni izpušni sistem vrhunskih ameriških tovornjakov Western Star, odet pa je tudi v več kromiranega sijaja. Boljšega vodje Autobotov si ne bi mogli zamisliti.

Optimus Prime v Transformerjih 4

BUGATTI GRAND SPORT VITESSE

Jeklena lepota, ki navduši vsakogar. V Transformerjih 4 se bo Bugatti Grand Sport Vitesse, ki si ga bajno bogati ljudje lahko privoščijo za 1.8 milijona evrov, najverjetneje spreminjal v zlobnega robota. Tako sklepajo zato, ker so dobri Autoboti največkrat avtomobili, ki jih izdeluje General Motors. Vsekakor se bo boj med Transformerji odvijal v stilu.

Corvette Stingray v Transformerjih 4

LAMBORGHINI AVENTADOR LP

Eden najbolj privlačnih avtomobilov v zasedbi četrtih Transformerjev je vsekakor Lamborghini Aventador LP s svežim letnikom 2013. Bo to ponovno robot Sideswipe ali pa je novi model njegov brat dvojček Sunstreaker?

Bugatti Grand Sport Vitesse v Transformerjih 4

PAGANI HUAYRA

Avtomobil, ki je dobil ime po bogu vetra. Enega prvih v ZDA si je omislila Kim Kardashian, stane pa okoli 850.000 EUR. Ponaša se z naslovom Hiperavto leta 2012, ki mu ga je dodelila revija Top Gear.

Pagani Huayra v Transformerjih 4

BUMBLEBEE - CONCEPT CAMARO

Oboževani rumeni Bumblebee, Čmrlj, se v Transformerjih 4 vrača v retro izgled. Vsaj tako je tvitnil Michael Bay, dodal pa, da končni izgled še ni popolnoma dorečen. Trenutno izbirajo med vintage obliko iz leta 1967 in čisto novim Concept Camarom letnik 2014.

Bumblebee v Transformerjih 4

CHEVROLET SONIC RS

Chevroletov dodatek k rally vožnji je vsekakor robusten Sonic RS, ki bo v Transformerjih 4 za svoje krmilo spustil novega človeškega voznika po imenu Shane. Kdo je to, ne vemo, mu pa vsekakor zavidamo njegovo novo igračo.

Sonic RS v Transformerjih 4

FREIGHTLINER ARGOSY

Michael Bay je tale tovornjak, letnik 2014, predstavil z opisom "impresiven". Vsekakor se strinjamo. Na spletu ugibajo, če je robot, ki se spreminja v Freightlinerja Argosy v pravzaprav Ultra Magnus, brat Optimusa, vodje Autobotov. Druga možnost, ki jo ponujajo pa je, da se v tem tovornjaku skriva zlobni Deception Motormaster.

Freightliner Argosy v Transformerjih 4

Foto: Paramount Pictures

 

 

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja