Novice Promocijsko sporočilo

RED BULL z novimi okusi

27. 4. 2013
Deli

Svetovno najbolj priznana energijska pijača Red Bull je na voljo v novih okusih.

Tisti, ki ste se naveličali klasičnega okusa, a vseeno potrebujete energijo za šport, službo, celonočno učenje ali kako drugo situacijo, boste zdaj lahko posegli po Red Bullu z okusom brusnice (Rdeča edicija), borovnice (Modra edicija) in z okusom limete (Srebrna edicija).

Red Bull Edicije temeljijo na isti formuli kot pijača Red Bull Energy Drink, a so drugačnega okusa in barve. Dostopne so v že znanih 250 ml pločevinkah, vsaka s svojo edinstveno obliko, oziroma barvo, ki že sama po sebi barvo sadja in posledično okusa novega Red Bulla.

Marketing je za podjetje Red Bull velikega pomena. Tako so bile nove Red Bull Edicije že jeseni 2011 prvič predstavljene na domačem, avstrijskem trgu, lani pa so pričeli s prodajo tudi v Nemčiji, na Nizozemskem, v Belgiji, Švici, Franciji, Španiji, na Portugalskem, pa tudi v Avstraliji, Novi Zelandiji in Južni Afriki. Od letošnjega leta dalje so na voljo tudi pri nas.

In ker je znano, da Red Bull sponzorira številne znane osebnosti oziroma športnike, so sodelovanje sklenili tudi z enim izmed najbolj vročih slovenskim športnikom Filipom Flisarjem. Zakaj, verjetno ni potrebno posebej razlagati.