Rešitev za brezskrbno popotovanje po Hrvaški je tu!

Z njo boste na Hrvaškem letošnje poletje brez težav plačevali cestnino tunelnino, mostnino in vožnjo s trajekti. Hkrati bo plačevanje teh storitev precej varnejše in poleg tega boste deležni številnih ugodnosti.

Rešitev za brezskrbno popotovanje po Hrvaški je tu! (foto: Mastercard) Mastercard
28. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

S čudovitimi plažami, zgodovinskimi znamenitostmi, bogato kulinariko, legendarno glasbo in odličnim podnebjem je Hrvaška ena najbolj obiska vrednih dežel na svetu. Dandanes pa popotniki in dopustniki ne stremimo le k zbiranju spominkov ter ležanju na plažah, temveč k doživljanju pristnih izkušenj lokalne ponudbe. Vse to je mogoče le, če smo brezskrbni, pomemben dejavnik za brezskrbnost na počitnicah pa je, da imamo pod nadzorom svoje finance.

Svobodni, ko plačujete s kartico

Številni dopustniki na počitnicah raje kot gotovino uporabljajo plačilne kartice, saj so priročne in sprejemajo jihpovsod po svetu. Dviganje gotovine za ves teden počitnic je praksa, ki se je poslužuje vse manj posameznikov. S plačilno kartico vam bo na dopustu tudi veliko bolj udobno, saj vam ne bo treba razmišljati o menjalnem tečaju, o lokacijah bankomatov in o tem, ali imate še dovolj gotovine, da bi si privoščili romantično večerjo. Kartice so bolj zanesljive od denarja, saj jih lažje skrijete v stranski žep ali torbico s pasom, če pa se karkoli zgodi, jo preprosto prekličete in se zavarujete pred izgubo denarja.

Še nekaj nasvetov:

  • Preden zavržete potrdila o nakupih, jih natančno primerjajte s svojim mesečnim izpiskom porabe.
  • Kadar plačujete s kartico, je v postopku plačevanja nikoli ne izpustite izpred oči.
  • Ko opravljate katero koli transakcijo (še posebej pa, ko uporabljate bančni avtomat), pazite, da nihče ne vidi vaše osebne številke, ki ste jo odtipkali. Če kdo stoji preblizu, ga prosite, naj se odmakne.
  • Zapišite si telefonsko številko, ki ste jo prejeli od izdajatelja kartice in na katero lahko 24 ur na dan, 365 dni na leto pokličete in prijavite izgubo ali krajo kartice.

Neprecenljiva dožIvetja na Hrvaškem

Priljubljena turistična destinacija Slovencev je z vstopom v program pridobila številne ugodnosti. V svoji drugi izdaji prinaša več kot 40 edinstvenih ugodnosti in doživetij, ki so imetnikom kartic MastercardMastercard® na voljo od 1. junija do 30. septembra 2018.

Doživetja Priceless Croatia Doživetja Priceless Croatia so na voljo tako domačinom kot popotnikom in se raztezajo od kulinaričnih užitkov do kulture, zabave in nakupovanja – imetnikom kartic Mastercard® pa omogočajo, da državo spoznajo na povsem drugačen način.