Revija v živo

18. 1. 2010
Deli
Revija v živo

Naj se kar takoj pohvalimo: tega pri nas še ni bilo. Neposredne povezave revije in videa, tako rekoč revija v živo.

Ta številka Avto magazina (AM 2/2010) ni le tiskana, ampak tudi neposredno povezana s spletom. Recimo temu Tisk 2.0. S pomočjo vašega računalnika, kamere in programske opreme na Red Bullovih strežnikih vam bomo del vsebine, ki je v reviji, dočarali tudi v gibljivih slikah. Augmented reality, pravijo temu po angleško, torej dopolnjena realnost, recimo.

Naj takoj priznamo: za tako majhno državo je tak korak kljub temu, da je Avto Magazin vendarle najstarejša avtomobilistična revija (in spletna stran) pri nas in kljub temu, da dosežemo največ bralcev med revijami v prodaji (in seveda spletnimi stranmi) vendarle prevelik, da bi ga storili sami.

Zato smo se povezali z blagovno znamko, ki je v avtomobilističnem in motociklističnem dirkanju postala pojem zmagoslavij in napredka - Red Bullom. Njihova revija Red Bulletin je tista, ki je to tehnologijo uporabila prva, in ker so tehnologijo zakupili ekskluzivno, smo sodelovali z njimi (in na pomoč so priskočili z veseljem). Zato boste opazili, da je treba za ogled videa skočiti na Red Bullovo spletno stran.

A ne skrbite, stvar je izjemno preprosta.

Navodila

Preberite spodnja navodila in kliknite na povezavo, ki vas bo odpeljala na Red Bullovo spletno stran, na kateri si boste video lahko ogledali. Tam le še kliknete na veliko oko z rogovi, ki je zaščitni znak te Red Bullove tehnologije, dovolite vaši kameri, da se poveže s spletom in stran revije, na kateri je to rogato oko, postavite pred kamero. Potem pa le še uživajte . .

navodila

Ste pripravljeni? Na Red Bullovo stran!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja