Še en teden lahko revijo Avto magazin prebirate brezplačno

Akcija #OstajamDoma traja še en teden; sledite navodilom na dnu strani in si zagotovite brezplačen dostop do Avto magazina in vseh preostalih revij hiše Adria Media Ljubljana.

Še en teden lahko revijo Avto magazin prebirate brezplačno (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
9. 4. 2020

V času epidemije koronavirusa v Sloveniji, ko je zadrževanje v naših domovih nuja, vsi iščemo načine, kako ta čas čim prijetneje in koristno porabiti. V medijski založbi Adria Media Ljubljana smo se odločili, da vsem ponudimo en mesec brezplačnih digitalnih naročnin na aktualne številke revij: Avto magazin, Elle, Cosmopolitan, Sensa in Story.

Želimo poudariti, da se naš odnos, ki ga gradimo z bralci, v časih, ko smo primorani zamenjati nekatere navade, ni spremenil. Založništvo in novinarstvo ob polnem spoštovanju navodil in opozoril države ne počivata. V tem obdobju še posebej potrebujemo novice, ideje in nasvete, ki nam pomagajo, da lahko te neobičajne čase spremljamo, kolikor se le da, v miru in produktivno.

Pobuda za digitalno solidarnost je, poleg gibanja #OstajamDoma, naš način odzivanja na potrebe po informacijah, izobraževanju in razvedrilu ta hip ter hkrati prispevek k družbeni odgovornosti.

Še en teden dni si lahko s klikom na spodnjo povezavo pridobite spletni izvod svoje najljubše revije BREZPLAČNO.

Sledite postopku registracije:

1. Ustvarite račun ali se prijavite v aplikacijo Magzter TUKAJ.

2. Kliknite TUKAJ in vnesite kodo: ostajamdoma.

3. Pojdite na razdelek »My Purchases« in prelistajte izbrano revijo.

Če želite dostopati do arhiva vseh letošnjih številk svoje najljubše revije v elektronski obliki, pa se naročite s KLIKOM na to povezavo.