Še en teden lahko revijo Avto magazin prebirate brezplačno

Akcija #OstajamDoma traja še en teden; sledite navodilom na dnu strani in si zagotovite brezplačen dostop do Avto magazina in vseh preostalih revij hiše Adria Media Ljubljana.

9. 4. 2020

V času epidemije koronavirusa v Sloveniji, ko je zadrževanje v naših domovih nuja, vsi iščemo načine, kako ta čas čim prijetneje in koristno porabiti. V medijski založbi Adria Media Ljubljana smo se odločili, da vsem ponudimo en mesec brezplačnih digitalnih naročnin na aktualne številke revij: Avto magazin, Elle, Cosmopolitan, Sensa in Story.

Želimo poudariti, da se naš odnos, ki ga gradimo z bralci, v časih, ko smo primorani zamenjati nekatere navade, ni spremenil. Založništvo in novinarstvo ob polnem spoštovanju navodil in opozoril države ne počivata. V tem obdobju še posebej potrebujemo novice, ideje in nasvete, ki nam pomagajo, da lahko te neobičajne čase spremljamo, kolikor se le da, v miru in produktivno.

Pobuda za digitalno solidarnost je, poleg gibanja #OstajamDoma, naš način odzivanja na potrebe po informacijah, izobraževanju in razvedrilu ta hip ter hkrati prispevek k družbeni odgovornosti.

Še en teden dni si lahko s klikom na spodnjo povezavo pridobite spletni izvod svoje najljubše revije BREZPLAČNO.

Sledite postopku registracije:

1. Ustvarite račun ali se prijavite v aplikacijo Magzter TUKAJ.

2. Kliknite TUKAJ in vnesite kodo: ostajamdoma.

3. Pojdite na razdelek »My Purchases« in prelistajte izbrano revijo.

Če želite dostopati do arhiva vseh letošnjih številk svoje najljubše revije v elektronski obliki, pa se naročite s KLIKOM na to povezavo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri