Cupra dan 2014: osvojite vožnjo z dirkalnim Leonom!

4. 6. 2014
Deli

Pri Seatu so poskrbeli, da bo tudi to poletje grmelo. A ne zaradi poletnih neviht, ampak zaradi Seatovega Cupra dneva, ki bo na Vranskem v soboto, 5. julija. Enemu od srečnežev bomo omogočili ekskluzivno vožnjo z dirkalnikom Seat Leon Cup Racer.

Dogodek je sicer odprt za vse, le prijaviti se morate prek Seatove spletne strani www.cupradan.si. Dirkaško obarvani dan je ustvarjen za vse, ki imate radi dobre avtomobile, adrenalin in zabavo. Ponuja namreč obilico adrenalinskih atrakcij in izzivov: od dinamičnih voženj v eksplozivnih dirkalnikih prek hitrostnih voženj z vrhunskimi dirkači do zabavnih preizkušenj ter aktivnosti za vso družino. Program je tudi letos zasnovan tako, da ne bo dolgčas niti za hip. Lahko se boste vozili z Andrejem Jerebom, večkratnim državnim prvakom v reliju, ali s katerim od drugih reli voznikov. Lahko pa boste tudi sami poprijeli za volan in preizkusili lastne sposobnosti ter se ob vsem tem še neizmerno zabavali. Če boste s seboj pripeljali dekle ali gospo ter otroke, ste lahko brez skrbi, saj bo poskrbljeno tudi za njihovo zabavo. Ves dan nas bo spremljal vedno zabavni Denis Avdić, obiskal pa nas bo tudi olimpijski in svetovni prvak v metu kladiva Primož Kozmus, ki je sicer že vrsto let ambasador znamke SEAT.

Zakaj ne smete zamuditi letošnjega Seatovega Cupra dneva?
- ekskluzivna predstavitev in vožnje z dirkalnikoma SEAT Leon Cup Racer in Seat Ibiza Trophy ter novi SEAT Leon Cupra 280.
- nepozabno doživetje: adrenalinske in hitrostne vožnje z najboljšimi reli vozniki, 'car wash show', super Seatova steza adrenalina ...

POZOR!
Na info@avto-magazin.si napišite, koliko 'konjev' ima Seat Leon Cup Racer, in morda boste prav vi tisti, ki bo sedel v sovoznikov sedež tega vrhunskega dirkalnika. Še namig: pobrskajte na www.cupradan.si.

Označite si na koledarju: sobota, 5. julij 2014, CVV AMZS na Vranskem.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"