Celodnevna adrenalinska zabava za vse generacije

9. 6. 2015
Deli

Ne zamudite: 20. junij je rezerviran za SEAT-ov Cupra dan

Kaj dobite, če v celodnevni spektakel združite adrenalin, hitrost, dobro glasbo in španski temperament? SEAT Cupra dan – celodnevno zabavo za vso družino, ki je ne želite zamuditi! Med drugim se boste lahko družili z vozniki rallyja in se pomerili v adrenalinskih testih SEAT-ovih vozil. Večer bo poln dobre glasbe in plesa, v družbi estradnikov iz priljubljene TV oddaje Znan obraz ima svoj glas, Maestra, Alye in drugih. Z nekaj sreče pa boste lahko domov odpeljali svoj sanjski avto SEAT Cupro.

Letošnji Cupra dan, ki se bo odvil v soboto, 20. junija na Vranskem, v AMZS Centru varne vožnje, ponuja doživetje za vse generacije. Vozniki rallyja - Andrej Jereb, Asja Zupanc in Miran Jerman - vas bodo po poligonu zapeljali z dirkalnikoma Leon Cup Racer in Ibiza SC Trophy ter s športnim Leonom Cupra. Pomerili se boste lahko v športnih izzivih v slalomu in zabijanju gola, spretnostni preizkušnji okretnosti SEAT-ovih vozil pri izogibanju vodnim oviram in cross buggy off roadu, si ogledali prikaz delovanja 4-kolesnega pogona in testno preizkusili SEAT-ova vozila. Svoj sanjski avto SEAT boste lahko z nekaj sreče v nagradni igri Radia 1 odpeljali za vedno domov.

Ob 20. uri se bo adrenalinska zabava spremenila v glasbeno, saj bodo oder zavzeli nastopajoči iz priljubljene TV oddaje Znan obraz ima svoj glas, za vroč nastop pevke Alye pa vas bodo ogreli Maestro in F&B Acrobatics. Cupra noč bodo zaključili DJ duo Vanillaz in SheDivaz ter poskrbeli, da vam bo dogodek ostal v nepozabnem spominu.

Skozi dan se bodo odvijale tudi številne spremljevalne aktivnosti, kot so mehanski rodeo, adrenalinska preizkušnja breztežnosti, zip line in giant football, ogledali pa si boste lahko tudi razstavo SEAT-ovih vozil in se družili z olimpijskim in svetovnim prvakom v metu kladiva, Primožem Kozmusom. Manjkalo ne bo niti aktivnosti za najmlajše, kot so adrenalinski park, električni avtomobilčki, trial motorčki in poslikava obraza.

Ne zamudite najboljšega adrenalinskega spektakla za vso družino in se prijavite na www.cupradan.si - vstopnine ni!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja