Seat Cupra dan

7. 7. 2014
Deli

Recept je v bistvu preprost: v  center varne vožnje na Vranskem dodajte dobre španske avtomobile, zaključek nagradne igre v kateri je nagrada Seatov 'sanjski' avto, zabavnega voditelja, par dolgouhih Playboyevih zajčic in na koncu še ščepec čisto pravih dirkalnikov.

Takšen je bil Seat Cupra dan, ki se je tokrat prvič zgodil na novi lokaciji na CVV Vransko. Odločitev je bila prava, saj je bilo prostora za obiskovalce in zabavne vsebine več. Od testnih voženj kompletne Seatove palete osebnih avtomobilov, do adrenalinske proge, speljane po za ta namen zgrajenem poligonu, ki je poskrbel za vzklike navdušenja in adrenalin na stezi za preizkus dinamičnih zmogljivosti najbolj športnih Seatov, ko sta volan sukala relista Asja Zupanc in Andrej Jereb. Največji srečneži pa so lahko sedli na sovoznikov sedež dveh čisto pravih dirkalnikov, v Seat Cup Racer s 330 'konji' ali v Leona Cupra z 280 'konji'.

Na Cupra dnevu smo bili tudi Avtomagazinovci. Vsem, ki so se preizkusili v meritvah notranjosti prostorne Seat Alhambre, smo omogočili, da se potegujejo za naročnino na Avto magazin in največjo modno revijo Elle, da ne bi bile prikrajšane nežnejše ljubiteljice avtomobilov. Poseben pečat pa sta dodali tudi vedno nasmejani in poskočni Playbojevi zajčici. Saj veste, dobri avtomobili in lepa dekleta gredo dobro skupaj, kadarkoli!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja