Novice Promocijsko sporočilo

Serijo vozil Defender smo povečali z množico novih različic, vključno z razkošnim novim vozilom Defender 130 Outbound

29. 8. 2023
Deli
  • Privoščite si nemogoče: Modelom Defender se pridružujejo številne nove različice, kar kupcem vozil Defender omogoča še več izbire.
  • Razkošni raziskovalec: Novo vozilo Defender 130 Outbound je popoln sopotnik za ekstremne pustolovščine; ponaša se s petimi sedeži + 2 opcijsko in dovolj prostora za vse, kar potrebujete.
  • Izboljšani pogonski sklopi: Vozilo Defender 110 je prvič na voljo s superpolnjenim motorjem V8 s 525 KM, ki je najhitrejši in najmočnejši motor, ki smo ga kadarkoli izdelali, saj vas od 0 do 100 km/h popelje v samo 5,4 sekunde, največja hitrost pa je 240 km/h.
  • Paket County Exterior (podeželjska zunanjost): Nov oblikovalski paket za vozilo Defender 110, ki ga je navdihnila dediščina modelov Defender, zahtevnim strankam ponuja še večjo možnost osebne prilagoditve.
  • Na voljo zdaj: Nove modele Defender lahko naročite že zdaj.

Novi Defender 130 Outbound iz nabora vozil Defender smo predstavili skupaj z modelom Defender 110 V8 s 525 KM in novim, z dediščino navdihnjenim, paketom County Exterior za model Defender 110. Novi dodatki k blagovni znamki Defender nudijo večjo izbiro za kupce vozil Defender, hkrati pa zagotavljajo običajne terenske zmogljivosti in vrhunsko udobje.

Mark Cameron, generalni direktor znamke Defender, je komentiral: »Vozilo Defender 130 Outbound je izjemno zaželen dodatek k družini Defender in je primeren za naše najbolj pustolovske stranke, ki se rade podajo v širjave in raziskujejo, hkrati pa potrebujejo več prostora za prevoz prtljage, kar jim omogoča konfiguracija s petimi sedeži. Edinstvene oblikovne izboljšave in prostorna notranjost zagotavljajo prepričljivo mešanico zmogljivosti in praktičnosti. Družina 4x4 s pogonskim sklopom V8 pri modelu Defender 130 nudi za vsakogar nekaj, medtem ko novi paket County Exterior s sodobnim pristopom k klasičnem oblikovanju slavi korenine znamke Defender.«

Defender 130 Outbound: izjemno razkošni raziskovalec

Novo vozilo Defender 130 Outbound s kombinacijo razkošne notranjosti in zmogljivostjo za vse terene brez primere združuje, kar se je do zdaj zdelo nemogoče. Na voljo je izključno s petimi sedeži in ima še večji potencial za raziskovanja pokrajin ter ljudem z aktivnim in pustolovskim življenjskim slogom omogoča, da spakirajo vse, kar potrebujejo, ko se odpravijo na svoje pustolovščine.

Novi Defender 130 Outbound je zasnovan za stranke, ki vedo, da je vedno možno doseči še več. Vozilo nudi možnost raziskovanja kakršnega koli terena v vrhunskem udobju – z namensko notranjostjo, zasnovano tako, da sprejme vse, kar pravi pustolovci potrebujejo.

Zadnji rezultat palete vozil Defender, model 130 Outbound je na voljo izključno s petimi sedeži in do 2.277 litri (919 litrov s sedežema v drugi vrsti) prtljažnega prostora, zaradi česar so lahko raziskovalci, ki si želijo največje vsestranskosti in praktičnosti, na vsaki pustolovščini popolnoma sproščeni. V skoraj povsem ravni prtljažnik (z 1,267 metra dolžine za drugo vrsto) zlahka spravite vse, od neoprenskih oblek in torb do opreme za kampiranje in plezanje.

Edinstvene izboljšave zunanjosti zagotavljajo, da vozilo Defender 130 Outbound izstopa, kamorkoli se odpravite. Odbijači in vložek v mreži maske imajo subtilen, namenski videz z zaključno obdelavo Shadow Atlas Matt, medtem ko so stranske odprtine za zajem zraka zaključene v barvi Anthracite. Oblikovanje modela Outbound lahko dopolnite z 20-palčnimi platišči v barvi Gloss Black ali 22-palčnimi platišči v barvi Shadow Atlas Matt.

Na voljo je paleta barv Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey in Eiger Grey, medtem ko značilni zadki vozila in zaključki D-stebričkov v barvi karoserije dopolnjujejo zunanje izboljšave. Kupcem, ki si želijo vrhunske odpornosti proti praskam izven utrjenih poti, je na voljo tudi satenasta zaščitna folija.4
V notranjosti lahko stranke izberejo razkošno usnje Windsor ali trpežno tkanino Resist in se tako odločijo, kaj najbolje ustreza njihovemu življenjskemu slogu. Vse različice so v barvi Ebony, z oblogo Ebony Morzine in furnirjem Robustec ter imajo ogrodje armaturne plošče v barvi Satin Black Powder z brušeno zaključno obdelavo.
Praktični dodatki ščitijo notranjost ob začetku in ob koncu vsake vaše dejavnosti. Trpežno gumijasto podlogo lahko prepognete navzdol in tako zaščitite odbijač pri natovarjanju kosovne ali težke opreme, kot so kolesa ali kovčki. Dodatni odlagalni prostori varno shranijo manjše predmete izven vidnega polja, medtem ko dodatne pritrdilne točke in nova prtljažna mreža pomenijo, da lahko med vožnjo pritrdite raznovrstno opremo – veliko ali majhno – ter jo pripravite za uporabo takoj ob prihodu.

Izjemno zmogljivost 4x4 zagotavlja preskušeni inteligentni sistem štirikolesnega pogona vozil Defender in sistem Terrain Response 2®, medtem ko sta elektronsko zračno vzmetenje in prilagodljiva dinamika vgrajena serijsko. Napredne tehnologije za terensko vožnjo zagotavljajo lahkotno in pomirjujoče napredovanje po katerem koli terenu, z elektronskim zračnim vzmetenjem, ki omogoča do 430 mm zgiba in do 900 mm bredenja po vodi.

Vozilo Defender 130 Outbound lahko vleče do 3.500 kg – kar pomeni, da z lahkoto vlečete vse od vodnih skuterjev in čolnov do počitniških prikolic in običajnih prikolic. Pripenjanje je poenostavljeno zaradi zračnega vzmetenja s stikali v prtljažnih vratih za dvigovanje in spuščanje zadnjega dela vozila.

Model Defender 130 Outbound je na voljo z bencinskim motorjem P400 in dizelskim motorjem Ingenium D300. Oba se za optimalno zmogljivost in učinkovitost ponašata s tehnologijo blagih hibridnih električnih vozil (MHEV).

Vozilo Defender 110 V8

Ponudbo vozil Defender 110 smo razširili z modelom s 5,0-litrskim motorem V8 s tlačnim polnilnikom, ki nudi prepričljivo kombinacijo zmogljivosti in uglajene vožnje. S svojimi 525 KM in navorom 625 Nm vozilo Defender 110 pospeši od 0 do 100 km/h v samo 5,4 sekunde. Izbirate lahko med več motorji, vključno s šestvaljnima motorjema P400 ali D300.

V notranjosti vozila najdemo večkrat nagrajeni sistem za informacije in zabavo Pivi Pro ima 11,4-palčni zaslon na dotik z brezžičnim posodabljanjem programske opreme, kar omogoča popolnoma preprosto posodabljanje. Serijsko je nameščen brezžični Apple CarPlayTM. Serijski pa je tudi brezžični sistem Android Auto®. Integrirana je tudi tehnologija what3words, ki vam omogoča natančno iskanje cilja tudi na najbolj oddaljenih lokacijah. Brezžično polnjenje naprav omogoča hitro polnjenje brez kablov, medtem ko Alexa voice AI⁷ zagotavlja intuitiven nadzor ključnih funkcij vozila.

Paket County Exterior (podeželjska zunanjost) za model Defender 110

Za vse, ki si želijo osebno prilagoditev modela Defender 110 je na voljo nov paket County Exterior. Navdih zanj smo našli v izvirnem modelu Defender County in ima edinstvene zunanje elemente v sodobni interpretaciji, zasnovano za počastitev legendarne dediščine 4x4.

Paket County exterior je za model 110 na voljo pri različicah S, SE in HSE. Grafika County vzdolž vrat in strani karoserije je gotovo najbolj privlačen dodatek, medtem ko osvetljene stopnice na pragovih voznika in potnike pozdravijo z edinstveno grafiko County. Privlačna 20-palčna aluminijasta platišča so na voljo v dveh barvah, vključno z Gloss White, ki dopolnjuje značilno estetiko zunanjega paketa.

Na razpolago so barvne kombinacije:

  • Karoserija v barvi Fuji White s kontrastno streho in vrati prtljažnika v novi barvi Tasman Blue ter grafično nalepko in pragovi v barvi Tasman Blue.
  • Karoserija v barvi Santorini Black s kontrastno streho in vrati prtljažnika v novi barvi Tasman Blue ter grafično nalepko in pragovi v barvi Tasman Blue.
  • Karoserija v barvi Tasman Blue z belo kontrastno streho in vrati prtljažnika ter grafično nalepko in pragovi v barvi Fuji White.
  • Na voljo je vrsta kombinacij notranjih barv in materialov, vključno s sedeži Resist, zrnatim usnjem in usnjem Windsor, vse v barvi Ebony – medtem ko je material Acorn z notranjostjo Lunar na voljo tudi za vozila v barvah Fuji White in Santorini Black.

Podrobnosti notranjosti vključujejo izjemen furnir Robustec, medtem ko je ogrodje armaturne plošče na voljo v barvah Light Grey ali White, ki elemente paketa County Exterior prenese tudi v notranjost.

Dodatne izboljšave

Priročna talna podloga za prtljažnik je del serijske opreme vseh modelov Defender 90 in Defender 130 z osmimi sedeži. Nova možnost, ki vključuje notranje shranjevanje, omogoča skoraj ravno dno prtljažnika in zagotavlja, da tako ne zapravite nič prostora in da se ohrani dostop do D-stebričkov. Nova dodatna oprema je pri prodajalcih vozil na voljo tudi obstoječim lastnikom vozil Defender 90 in Defender 130 z osmimi sedeži.

Pri modelu Defender 90 smo dostop do druge vrste izboljšali z novim ročajem, podobnim tistim pri padalih, hitrim zlaganjem in drsenjem sedeža prve vrste ter v razmerju 40 : 20 : 40 zložljivimi sedeži v drugi vrsti s sredinskimi nasloni za roke.

Vozila Defender 130 Outbound, Defender 110 V8 in Defender 110 s paketom County Exterior lahko naročite že zdaj.