Škoda je razkrila že praktično vse, zdaj pa vemo tudi, kdaj bomo dokončno spoznali novega Kodiaqa (VIDEO)

2. 10. 2023 | Gregor Žvab
Deli
Škoda je razkrila že praktično vse, zdaj pa vemo tudi, kdaj bomo dokončno spoznali novega Kodiaqa (VIDEO) (foto: Škoda)
Škoda

Video posnetek, ki so ga danes objavili pri Škodi, je najbrž še zadnji namig, kako bo videti novi Kodiaq, ki ga bodo predstavili v ...

Škoda že lep čas "draži" z bolj ali manj zakritimi fotografijami novega Kodiaqa. Podatki so znani že praktično vsi, čaka nas le še zaključno dejanje, končna razgalitev novega Kodiaqa. Spodnji video odkriva še nekaj podrobnosti, predvsem pa (očitno) barvo, s katero ga bodo lansirali.

Vse bo znano v sredo, 4. oktobra, zvečer, ko bodo v Berlinu dokončno dvignili zastor in težko pričakovanega "medveda" po več kot šestih letih zamenjali z novim. V Berlinu bo tudi naša ekipa, tako da lahko prve vtise pričakujete takoj po predstavitvi, obširneje pa bomo Kodiaqa predstavili v novi, tiskani številki Avto magazina, ki izide prihodnji teden v četrtek.

Za zdaj je jasno, kakšna bo notranjost, saj jo je Škoda pred časom popolnoma razkrila. Dokončno se iz Kodiaqa poslavlja ročni menjalnik, saj bosta dva bencinska in dva dizelska motorja na voljo le s samodejnim z dvojno sklopko. Novost bo priključni hibrid z električnim dosegom več kot 100 kilometrov, bo pa avto seveda večji od predhodnika in bo posledično ponujal še več prostora v notranjosti.

Ampak vse bo seveda znano v sredo, ko bo težko pričakovani novinec končno ugledal luč sveta.

Preberite še: Dobra novica za Volkswagen, ki prihaja iz Slovenije

BONUS VIDEO: Prodajniški triki, testiranje avtomobilov in kaj je narobe z BMW M2?

 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol