Slovenska legenda na Avtosalonu Slovenije

Avtosalon Slovenije je včeraj odprl svoja vrata. Del dogodka na Gospodarskem razstavišču pa je tudi Ford, ki pripravlja zelo pestro dogajanje in obljublja obilico zelo zanimivih gostov.

Slovenska legenda na Avtosalonu Slovenije (foto: Danijel Čančarevič) Danijel Čančarevič
28. 3. 2017 | Promocijsko sporočilo

Na 24. avtomobilskem salonu Slovenije, ki se bo med 27. marcem in 2. aprilom odvijal na Gospodarskem razstavišču, se bo Ford predstavil v hali A z osebnimi in v hali D z gospodarskimi vozili, v tehnološkem paviljonu pa vabijo v Cono udobja in povezljivosti.

Ford pa v hali A pripravlja tudi zelo pester program, v okviru katerega bo vsak dan ob 17. uri na kratkem pogovoru z moderatorjem Jožetom Robežnikom gostil Fordove ambasadorje in slovenske junake. Včerajšnji gost je bil smučar smučarskega krosa Filip Flisar, že danes pa lahko pričakujemo predstavnika ekipe novega-starega Rogovega Ponyja – prave slovenske legende, ki se spogleduje s Fordovim legendarnim Mustangom.

Sicer pa boste lahko cel teden trajanja Avtosalona na ulicah naše prestolnice opazovali tudi karavano petih Fordovih Mustangov, za volanom enega izmed njih pa bo tudi Filip Flisar.

Več informacij s posnetki v živo in utrinki z dogajanja na salonu najdete na spletni strani Ford.si/Avtosalon, na njihovem Facebooku, Instagramu in Youtubu.