Novice Promocijsko sporočilo

Sodelujte v dogodivščini Men's Challenge 2009

6. 1. 2009
Deli
Sodelujte v dogodivščini Men's Challenge 2009

Bi radi preizkusili svojo spretnost, hitrost in iznajdljivost? Dokažite se v treh disciplinah – downhill mountainbiku, jet-skiju in bowlingu – ter se potegujte za glavno nagrado avtomobil Seat Ibiza Cupra.

Tekmovanje desetih finalistov bo potekalo 25. 4. 2009 v okolici Maribora in na Pohorju, izbrani pa bodo na podlagi žrebanja, ki bo potekalo 31. 3. 2009. V žrebanju lahko sodelujete tako, da v Mercatorjevih prodajalnah do 17. 3. 2009 kupite enega ali več izdelkov blagovnih znamk Old Spice, Braun, Head&Shoulders, Oral-B, Gillete in Duracell, številko računa pa nato posredujete organizatorju tekmovanja. Natančna pravila si lahko preberete v spodnjem tekstu.

Ob nakupu izdelkov šestih omenjenih blagovnih znamk v določeni skupni vrednosti prejmete svoj prvi dobitek:

- ob enkratnem nakupu v vrednosti od 10 do 14, 99 evrov dobite plastenko Nike,

- ob enkratnem nakupu v vrednosti od 15 do 19, 99 evrov dobite dva para športnih nogavic Nike,

- ob enkratnem nakupu v vrednosti od 20 do 99, 99 evrov dobite nogometno žogo Nike,

- ob enkratnem nakupu v vrednosti od 100 evrov dobite športno tobro Nike.

Natančna navodila, kako do finala

a) Za sodelovanje v žrebanju pošljite SMS sporočilo z vsebino PET MC ŠT. RAČUNA, s katerim dokažete nakup, na številko 2929, najkasneje do 17. 3. 2009 do polnoči.

b) Za sodelovanje v žrebanju pošljite v celoti izpolnjen kupon na letaku skupaj z računom, ki dokazuje nakup, do vključno 17. 3. 2009 na naslov: Pentagrama d.o.o., MC, p. p. 2951, 1001 Ljubljana.

c) Za sodelovanje v žrebanju nakup ni obvezen. V žrebanju lahko sodelujete tudi tako, da v celoti izpolnite kupon na letaku in mu priložite svojo fotografijo, posneto med eno izmed aktivnosti, ki bodo del zaključnega tekmovanja. Kupon in fotografijo pošljite najkasneje do vključno 17. 3. 2009 na naslov: Pentagrama d.o.o., MC, p. p. 2951, 1001 Ljubljana.

d) Za sodelovanje v žrebanju se lahko registrirate na spletni strani www.mens-challenge.si, kamor kot del prijave naložite svojo fotografijo pri izvajanju ene izmed aktivnosti, ki bodo del zaključnega tekmovanja. To lahko storite do vključno 17. 3. 2009 do polnoči.

Pravila

Žrebanje bo potekalo na sedežu organizatorja 31. 3. 2009. 10 finalistov in 5 rezerv bo obveščenih po telefonu in po pošti najkasneje do 5. 4. 2009. Finalno tekmovanje bo potekalo v soboto, 25. 4. 2009, v okolici Maribora in na Pohorju.

Nagradna igra poteka od 1. 1. 2009 do 17. 3. 2009 v vseh prodajalnah Mercator. Število prijav posameznega kandidata v nagradni igri ni omejeno. Nagradna igra je namenjena izključno fizičnim osebam. Pravne osebe in s.p. v nagradni igri ne morejo sodelovati.

Pri žrebanju bodo upoštevana SMS sporočila z veljavno številko računa, ki potrjuje nakup enega ali več izdelkov blagovnih znamk Old Spice, Braun, Head&Shoulders, Oral-B, Gillete in Duracell; ali v celoti izpolnjeni nagradni kuponi s priloženo fotografijo pošiljatelja, posneto pri eni od treh disciplin: downhill mountainbike, jet ski oz. bowling ali prijava na spletni strani www.mens-challenge.si s priloženo fotografijo pošiljatelja, posneto pri eni od treh disciplin. Sporočilo SMS in kupon z veljavno fotografijo mora biti poslan do vključno 17. 3. 2009 do polnoči. Enako velja za registracijo na spletnih straneh.

Udeleženci, ki bodo v žrebanju sodelovali s SMS-sporočilom, bodo morali po žrebanju poslati račun s številko, ki so jo navedli v SMS-sporočilu in s tem dokazati, da imajo pravico sodelovati v žrebanju.

Vsak račun lahko v žrebanju sodeluje le enkrat. V primeru da izžrebanec predloži neveljaven račun ali tega ne predloži v roku 5 dni po obvestilu, ga nadomesti rezerva.

Nagradno žrebanje bo potekalo 31. 3. 2009 na sedežu organizatorja. Izžrebanih bo 10 finalistov, ki se bodo udeležili glavnega tekmovanja, in 5 rezerv, ki se bodo lahko (po vrstnem redu žrebanja) udeležili tekmovanja v primeru odpovedi enega od glavnih desetih izžrebancev.

Pomembno: V žrebanju za udeležbo na tekmovanju Men’s Challenge lahko sodelujejo le polnoletne osebe moškega spola s prebivališčem v Republiki Sloveniji in s slovensko davčno številko. Izžrebanci bodo o udeležbi v tekmovanju obveščeni po telefonu na številko, iz katere je bilo poslano SMS-sporočilo, ali po pošti najkasneje do 5. 4. 2009.

Pravila nagradne igre in pravila glavnega tekmovanja so objavljena tudi na spletnih straneh www.mercator.si in www.pentagrama.si. Na teh spletnih straneh bodo objavljena tudi imena izžrebanih finalistov. Sam vstop v zaključno tekmovanje ne zagotavlja kakršne koli nagrade.

V primeru, da izžrebanec odstopi od udeležbe na zaključnem tekmovanju, prevzame njegovo mesto izžrebana rezerva. Vsak nagrajenec se obvezuje, da bo pred prevzemom nagrade organizatorju sporočil svojo davčno številko. Odločitev žirije pri žrebanju in glavnem tekmovanju je dokončna in nepreklicna.

Več informacij lahko najdete na www.pentagrama.si, www.mens-challenge.si in v prodajalnah Mercator.

oglasno sporočilo