Srečanje črno-belih

28. 9. 2009
Deli

Pred ljubljanskim kolosejem se je v petek, 25. septembra, zbralo več kot 70 lastnikov Corse Black & White. Pričakujemo lahko še Astro in Insignio v tej različici.

Prvotno je bilo na slovenskem tržišču načrtovano prodati 100 primerkov Opla Corse Black & White, prodali pa so jih kar 157 VEČ, torej 257 primerkov! Tako se Slovenija uvršča med države z največ prodanimi Corsami v Evropi, saj so jih, na primer, v 60-milijonski Italiji prodali 'le' 527.

21. septembra se je zaključil Corsin Black&White MMS foto natečaj v katerem je sodelovalo 152 fotografov z mobilnimi telefoni, za najbolj kreativno fotografijo pa je bil izbran motiv Lare Mohar, ki je Corso 'pritisnila' v družbi belih in črnih konjev. Za nagrado za en mesec prejme v uporabo fotografirani avtomobil. Podelili so tudi tri vikend pakete z Corso B&W in 30 praktičnih nagrad. Nagrajene fotografije si lahko ogledate tule. Na dražbi ene izmed zadnjih primerkov tega avtomobila so zbrali 1.500 evrov za društvo Bravo.

Sicer pa Opel v novembru letos načrtuje začetek prodaje Astre Black&White, katero lahko že naročite, spomladi pa prihaja še Insignia v športni črno-beli izvedbi.

foto: Boštjan Horvat

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja