Srhljivo odkritje v razbitem avtomobilu: policisti niso mogli verjeti svojim očem

27. 6. 2024 | Uredništvo
Deli
Fotografija je simbolična. (foto: Profimedia)
Profimedia

Nedolžna nesreča razkrila mračno skrivnost.

So zločini, ki policistom leta in leta grenijo življenje, saj vztrajno tavajo v slepi ulici in se zaman trudijo, da bi odkrili storilca. Hkrati pa se od časa do časa zgodi nekaj, kar se reši kar samo od sebe. Temu je bilo tako tudi v Minnesoti, kjer so policisti prihitel na kraj prometne nesreče, na koncu pa dejansko bolj kot ne razrešili … umor! Da, prav ste prebrali.

Kot poročajo lokalni mediji, je bila 32-letna voznica vpletena v prometno nesrečo, in sicer je s svojim avtomobilom zletela s ceste. Ko so policisti prihiteli na kraj dogodka, je voznica Margot Lewis iz Iowe sedela pred razbitim jeklenim konjičkom, kjer so ji pomagali mimoidoči. Ko so možje v modrem začeli raziskovati okoliščine, so ob pogledu na zadnji sedež avtomobila naleteli na srhljiv prizor. Tam je bilo namreč - truplo! Mrtva ženska je bila zavita v žimnico in s krvavimi madeži obloženo rjuho, policistom je vse skupaj nemudoma postalo sumljivo.

"Med preverjanjem, ali je v vozilu še kdo, so na zadnjem sedežu odkrili mrtvo osebo, 35-letno žensko. Takoj je bilo očitno, da smrt ni bila posledica prometne nesreče," so sporočili iz šerifovega urada in dodali: "Na desni strani njenega vratu je bila velika rana. Na podlagi preliminarnih informacij je obdukcija ugotovila, da poškodbe ženske niso bile posledica prometne nesreče in so nastale pred nesrečo.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak