Novice Promocijsko sporočilo

Štiri značilnosti, na katere je treba biti pozoren pri nakupu pametnih telefonov

14. 4. 2023
Deli
Štiri značilnosti, na katere je treba biti pozoren pri nakupu pametnih telefonov (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Široka ponudba mobilnih naprav uporabnika pogosto spravi v dilemo, končna izbira ustrezne naprave pa se lahko pokaže kot pravi izziv. Pri nakupu se  vsak uporabnik osredotoči na lastnosti mobilnika, ki mu poenostavljajo dni, vendar obstaja nekaj pomembnih elementov, ki jih pri nakupu telefona ne gre spregledati.

Ko je govora o zaslonu, kameri, bateriji, pomnilniku in dizajnu, obenem pa si uporabniki želijo, da je telefon tudi cenovno ugoden, je prava rešitev HONOR Magic5 Lite. HONOR Magic5 Lite se zdi vrhunski. Poganjajo ga čip Snapdragon 5G, trojni fotoaparat in velika celica s kapaciteto 5100 mAh, ki podpira 40W hitro žično polnjenje. Gre za odlično nadgradnjo prejšnje različice, ki potrjuje, da v podjetju HONOR krmarijo v pravo smer.

Pomnilnik, kamera, hitrost telefona in baterija

HONOR Magic5 Lite je tanek, z lepimi krivuljami, zaradi katerih je videti še bolj privlačen in udoben za oprijem - uporabniki so še posebej navdušeni nad smaragdno zeleno različico telefona. Pa vendar naj dizajn ne bo med ključnimi dejavniki pri nakupu telefona. Potrošniki morajo biti najbolj pozorni na zmogljivost pomnilnika in baterije, hitrost telefona, seveda pa ne gre prezreti tudi zmogljivosti kamer, saj se danes na mobilniku opravi že skoraj toliko klicev, kot posname fotografij.

Pametni telefoni morajo imeti dovolj pomnilnika za shranjevanje številnih fotografij, videoposnetkov, prav tako pa tudi za nemoteno delovanje aplikacij, ki se uporabljajo na dnevni ravni. HONOR Magic5 Lite  navdušuje s procesorjem Qualcomm Snapdragon 695 in šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika, medtem ko je za shranjevanje podatkov na voljo 128 GB vgrajenega hitrega pomnilnika. Ena od izstopajočih funkcij je HONOR-jev RAM Turbo, vodilna napredna pomnilniška rešitev, ki povečuje učinkovitost in omogoča nemoteno preklapljanje med aplikacijami. Je kot nalašč za ljubitelje mobilnih iger - prav te pa navdušuje tudi zaslon. HONOR Magic5 Lite je namreč opremljen s kakovostnim 16,94 cm (6,67") AMOLED zaslonom, ki se osvežuje s kar 120 sličicami na sekundo.

Baterija, ki zdrži dva dni

Čeprav je tanek le 7,9 mm in težak 175 g , ima HONOR Magic5 Lite izjemno zmogljivo 5100 mAh baterijo, ki z enim polnjenjem omogoča do 29 ur pretakanja glasbe YouTube, 24 ur pretakanja videa YouTube, 19 ur brskanja po TikToku, do 21 ur raziskovanja družbenih omrežij ali 11 ur igranja iger. Zmogljivost baterije HONOR Magic5 Lite je na testiranju DXOMARK dosegla rezultat 152 in se uvrstila na prvo mesto na svetovni lestvici baterij pametnih telefonov DXOMARK. Baterija naprave namreč zdrži tudi do dva dni, zato je telefon še posebej primeren za vse, ki so veliko na poti in z manj možnostmi za redno polnjenje telefona.

Impresivni posnetki tudi ponoči

HONOR Magic5 Lite je podedoval zasnovo vodilnega ikoničnega fotoaparata serije Magic, ki ima na hrbtni strani obroč Matrix Star Ring, ki gledalce očara, ko jih zajame. Zmogljiv sistem trojne kamere, razporejen vzdolž obroča Matrix Star Ring sestavljajo ultra jasna glavna kamera ločljivosti 64 MP , širokokotna kamera ločljivosti 5 MP in makro kamera ločljivosti 2 MP – vse to uporabnikom omogoča, da svoje vsakdanje življenje ujamejo v fotografije in videoposnetke, ki jih lahko s pritiskom na gumb delijo s prijatelji in družino.

Brez 5G seveda ne gre, zato ima HONOR Magic5 Lite podporo za hitra mobilna omrežja 5G. Ima velik zaslon in čudovit dizajn, zmogljiv nabor kamer, veliko prostora za shranjevanje in vse, kar potrebuje sodoben pametni telefon, povrhu vsega pa ga odlikuje še cenovna ugodnost.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com ali pišite na newsroom@hihonor.com.

O podjetju HONOR 

HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

https://www.facebook.com/honorglobal/ 

https://twitter.com/Honorglobal 

https://www.instagram.com/honorglobal/ 

https://www.youtube.com/c/HonorOfficial