Suzuki Slovenija nadaljuje sodelovanje z domačimi športniki

10. 6. 2020 | Tomaž Porekar
Deli

Vodstvi Suzuki Slovenija in Judo Zveze Slovenije sta podpisali pogodbo o nadlajnjem enoletnem sponzoriranju slovenskih vrhunskih judoistk in judoistov.

Sodelovanje so začeli pred tremi leti in slovenski Suzuki se je po besedah direktorja Petra Verčiča kljub težavnim poslovnim razmeram odločil za nadaljevanje sodelovanja z judoisti.

Sodelovali bodo v nezmanjšanem obsegu z zagotovitvijo štirih Vitar, ki bodo na voljo vodstvu zveze ter vodilnim tekmovalcem. Za Suzuki je sodelovanje dolgoročnega pomena, zato verjamejo, da bodo tudi z uporabo teh Vitar AllGrip 1,4 Bossterjet prispevali svoj kamenček v mozaik bodočih uspehov slovenskih judoistov.

Predsednik JZS Darko Mušič je povedal, da Suzuki in judo že skoraj stoletje gradita skupne vrednote in so zato ponosni, da sta lahko JZS in Suzuki Slovenija partner in sodelovanje nadaljujeta.

Tina Trstenjak je v treh letih vožnje s Suzukiji prevozila že več kot 50 tisoč kilometrov, sestri Maruša in Anja Štangar pa bosta odslej lahko neodvisno načrtovali svoje prihode na treninge in tekmovanja.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"