Taksi za lastnike Renaultov

21. 12. 2009
Deli

Akcijo je že izkoristil tudi priljubljeni košarkar Sašo Ožbolt, ki vozi Renault Megane. Svoj praznični kupon za brezplačen taksi prevoz je že prevzel v Avtohiši Real.

Ker se v veselem decembru rado zgodi, da je treba odhajajočemu letu nazdraviti s kozarčkom ali dvema, pozdravljamo akcijo Renaulta, ki bo 4.000 lastnikom avtomobilov te francoske znamke podarilo vožnjo s taksijem.

V času med 24. in 26. decembrom 2009 bo Renault lastnikom njihovih vozil, omogočilo 4.000 brezplačnih voženj s taksiji. Na ta način jim želi voščiti srečno, predvsem pa varno novo leto ter jim v času decembrskih praznovanj zagotoviti varen prevoz domov. Brezplačen prevoz bo možen s posebnim prazničnim kuponom, ki ga bodo vozniki lahko dobili pri Renault promotorjih v središčih šestih večjih slovenskih mestih, kuponi pa veljajo do 30. 12. 2009.

Na voljo bo štiri tisoč brezplačnih voženj s taksiji, ki jih bodo lastniki Renaultovih avtomobilov lahko izkoristili v božičnem vikendu. Vozniki Renault vozil bodo lahko v mestnih središčih Ljubljane, Maribora, Kopra, Celja, Kranja in Novega mesta poiskali Renault promotorje, ki bodo oblečeni v rumene božične oprave, se pri njih s prometnim dovoljenjem identificirali kot Renault vozniki in v zameno dobili praznični kupon za brezplačno taksi vožnjo.

S to gesto Renaultovci želijo svojim voznikom dokazati, da skrbijo za njih tako v avtu kot tudi zunaj njega. Še posebno v času decembrskih praznovanj želijo poskrbeti za voznike Renault vozil in jim zagotoviti varno vožnjo do doma oziroma lokacije, kamor so namenjeni. Ob vsem tem so tudi ekološko usmerjeni so zavezani k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje. Zato želijo voznike spodbuditi k večji uporabi alternativnih načinov prevoza in manjšemu številu osebnih vozil na slovenskih cestah.

Pozor - prodajalec avtomobilov spodbuja k manjšemu številu osebnih vozil na cestah! ? Renault, kapo dol za pogum!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord