Tina Maze in Jakov Fak prejela avtodoma Adrie Mobil

17. 7. 2015
Deli

Adria Mobil d.o.o. iz Novega mesta je slovenskima športnikoma Tini Maze in Jakovu Faku v enoletno uporabo izročila dva avtodoma iz svoje vrhunske serije Sonic Supreme.

Adria Mobil s tem nadgrajuje svojo prisotnost v športu, kamor se že vrsto let uvrščata kolesarska ekipa KK Adria Mobil in odbojkarska ekipa ACH Volley, zadnja tri leta pa tudi avstrijska motociklistična ekipa KTM Red Bull, ki sodeluje na reliju Dakar. Ob 50-letnici Adrie Mobil sta se športnikom pod pokroviteljstvom Adrie Mobil pridružila še Tina Maze in Jakov Fak, ki sta enoletno sponzorsko pogodbo podpisala in prevzela ključe avtodomov v tovarni v Novem Mestu.

Uporabljala bosta integrirano serijo avtodoma Sonic Supreme, ki je bil premierno predstavljen lani avgusta na salonu karavaninga v Düsseldorfu in je zasnovan baznem vozilu Fiat Ducato. Tini Maze so namenili model z oznako SBC, ki je dolg 7520 mm, 7400 mm dolgi model SL pa je namenjen Jakovu Faku. Razlikujeta se predvsem v razporeditvi spalnega dela, sicer pa sta najbolje opremljena, vključno s talnim ogrevanjem Alde in novim, sodobnim zunanjim dizajnom, ki vključuje novo zadnjo steno z integriranimi, vodoravno nameščenimi LED lučmi.