Tesla bo šla svojim uporabnikom v Sloveniji zelo na roko. Ima pa to sporočilo en velik "AMPAK" ...

21. 7. 2023 | Gregor Žvab
Deli

Teslino včerajšnje sporočilo, ki so ga prejeli lastniki električnih avtomobilov omenjenega proizvajalca, je zagotovo marsikoga razveselilo. Kljub temu je treba prebrati celotno sporočilo.

Teslini uporabniki so včeraj prejeli obvestilo, da se bodo z današnjim dnem spremenile cene polnjenja na hitrih polnilnicah v Sloveniji in na Hrvaškem. V času turistične sezone je marsikdo najbrž zastrigel z ušesi, a nadaljevanje besedila je pustilo nekaj dvomov. Brezplačno polnjenje je namreč na voljo le izven konic.

Zajem zaslona

Kaj to pomeni? To, da boste brezplačno lahko svojo Teslo napolnili med 22:00 in 8:00. Nočno polnjenje bo torej brezplačno, kar v praksi pomeni, da se boste na pot, če želite na cilj priti (skoraj) brezplačno, morali odpraviti ponoči.

Zajem zaslona

Lokacije, kjer Tesla ponuja brezplačno polnjenje, so glede na sezono, tudi logično izbrane, zajemajo pa polnilnice tako pri nas kot na Hrvaškem, kjer je poudarek na tranzitnih poteh do počitniških ciljev.

Zajem zaslona

Kljub temu da nočni naval na brezplačna polnjenja najbrž ne bo ravno velik, si poteza Tesle zasluži pohvalo, saj se v teh časih redko zgodi, da kdaj kdo kaj ponudi brezplačno. Pa čeprav je to v nočnih urah.

Preberite še: To je prestižna jahta, ki te dni pluje v bližini Kornatov: pod njen dizajn se podpisuje ta slavni Slovenec

BONUS VIDEO: Spoznajte Mercedesovo prestižno limuzino, oblikovano pod vodstvom slovenskega mojstra Roberta Lešnika

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol