Tomaž Porekar prihaja na Avto magazin!

Uredništvu Avto magazina se bo s 1. junijem 2010, kot urednik avtomobilizma, pridružil Tomaž Porekar, legenda slovenskega avtomobilističnega novinarstva.

19. 5. 2010

Pri Avto magazinu pričakujemo, da bomo z okrepljeno ekipo še utrdili svoj vodilni položaj na trgu, tako po kakovosti kot po dosegu. Prizadevali si bomo, da bomo že zdaj največjo slovensko avtomobilistično revijo in spletno stran dvignili na še višjo raven. S tem namenom že zdaj pripravljamo nekaj novih projektov tako v povezavi z revijo kot s spletnim portalom www.avto-magazin.si.

S prihodom Tomaža Porekarja bomo v Avtomagazinovi redakciji imeli člana kar dveh zelo pomembnih evropskih avtomobilističnih žirij – Evropski avto leta (slovenski član žirije je prav Tomaž Porekar) in Autobest (slovenski član žirije je Vinko Kernc, urednik testov pri reviji Avto magazin).

Tomaž Porekar bo Avtomagazinovo redakcijo okrepil predvsem zaradi svojega izjemnega poznavanja slovenskega in tujega avtomobilističnega trga, skrbel pa bo, da bosta tako revija kot spletna stran vsebinsko še bolj bogati, tudi na račun predstavitev najbolj svežih in ekskluzivnih avtomobilskih novosti.

Avto magazin

Revija Avto magazin izhaja že od leta 1966 in je namenjena vsem ljubiteljem avtomobilizma in motociklizma. Z letom 2004 smo vsebine preselili tudi na splet in se s tem še bolj približali slovenski javnosti.

Avto magazin svojim bralcem in spletni skupnosti predstavlja in zanje testira najnovejše avtomobile z domačih in mednarodnih predstavitev. Pomemben del vsebine so tudi primerjalni testi, ekskluzivne foto- in videoreportaže, motociklizem in avto-moto športi.