Ford Fiesta Deluxe: tuning za obletnico

1. 12. 2011
Deli

Ford Fiesta praznuje 35. obletnico in za to priložnost so pri slovenskem zastopniku ponudili 35 Fiest s športnim paketom tuning podjetja MS Design. Izbirate lahko samo dve barvi: nedolžno belo ali skrivnostno črno!

Na osnovno Fiesto, trivratno s 1.4-litrskim motorjem (96 'konjev') so namestili všečne spojlerje (prednji in zadnji spojler, poudarjena praga, zadnji usmerjevalnik zraka) ter ji pritaknili še športno vzmetenje Eibach, dvojno kromano izpušno cev, dnevne luči v LED-tehnologiji in 17-palčna platišča iz lahke zlitine z gumami 205/40 R17.

Za nepoznavalce naj povemo, da podjetje MS Design ponuja dodatno opremo tudi v prvougradnji, na žalost pa ostaja notranjost nespremenjena, prav tako ni mogoče dokupiti stabilizacijskega sistema ESP. Med notranjo opremo velja omeniti 5 varnostnih blazin, ABS, samodejno klimatsko napravo, tempomat, radio s CD-predvajalnikom (MP3) in 6 zvočniki ter sistem prostoročnega telefoniranja.

Ker velja akcija zgolj za Slovenijo, se splača pohiteti pohiteti, saj bodo za ceno 14.700 evrov prodali le 35 športno navdihnjenih Fiest pripisom Deluxe. (AM)

Foto: Uroš Modlic

Ford Fiesta 35 let