Uradno - nič več Astra Cabrio, ampak Opel Cascada!

Ime novega Oplovega kabrioleta izhaja iz španščine in pomeni slap - to pa si v Oplu razlagajo kot dinamično, ritmično lepoto.

5. 9. 2012

Novi Oplov kabriolet se v nasprotju s pričakovanji in namigovanju ponuja z mehko, platneno streho in se tako močno tudi tehnično oddaljuje od predhodne Astre Kabriolet s trdo, zložljivo streho.

Z dolžino 4,7 metra v notranjosti nudi prostor štirim osebam, ki imajo na račun mehke strehe zagotovo več prostora, kot bi ga imeli, če bi bila ta trda. Še bolj hvaležen je lahko prtljažnik, saj mora vase sprejeti bistveno manj 'odvečnega' balasta. Ob številnih novostih, je zagotovo eden pomembnejših dejstvo, da bo streho mogoče (seveda s pomočjo elektrike) odpirati vse do hitrosti 50 km/h!

Cascada je letos že tretji Oplov model z novim imenom, po Mokki in Adamu.

Opel Cascada bo v prodajne salone pripeljala v začetku leta 2013, je pa, spet v nasprotju s pričakovanju ne bo v Parizu! Poteza je tehničnega značaja, saj želi Opel v Parizu vso pozornost preusmeriti na malčka Adama, zato bo nov Oplov kabriolet svojo evropsko premiero doživel kasneje, morda  'šele' v Ženevi.

Je pa pravgotovo tudi bolj logično, da je spomladanski čas precej bolj primeren za kabrioletsko premiero kot poznojesenski! 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri