Novice Promocijsko sporočilo

V Bartog po gume!

12. 9. 2023
Deli

Kupujete celoletne ali zimske gume? Mogoče rabljene? Ali pa je ob zimski opremi najbolje izbrati vrhunske letne pnevmatike? Natančne odgovore v prvi vrsti daje zakon, v drugi pa vaše vozilo in način vožnje, zaključek in odločitev pa je najbolje poiskati v 40 poslovalnicah Bartoga, kjer lahko pričakujete podporo usposobljenih svetovalcev za pnevmatike.

S celoletnimi gumami boste prihranili pri menjavi in ​​hrambi, vendar bodo zdržale manj zaradi pospešene obrabe profila in dejstva, da jih boste vozili vse leto. Za nekatere bo še vedno najboljša izbira celoletna pnevmatika, vendar boste to najprej ugotovili pri strokovnjakih v Bartogu, kjer vam bodo pomagali tudi pri izbiri hitrostnega indeksa in nosilnosti pnevmatike. S pomočjo strokovnjaka boste ugotovili, kako pomembna sta za vas hrup in kotalni upor ter kako lahko nove pnevmatike vplivajo na porabo goriva.

Pred montažo je priporočljivo pregledati obstoječe pnevmatike ter ugotoviti v kakšnem stanju je vaše podvozje in ali bodo nove pnevmatike poškodovane zaradi slabe geometrije vzmetenja. Zaradi napačne izbire lahko pride tudi do poškodb novih pnevmatik ali pospešene obrabe. V poslovalnicah Bartog se lahko tudi pozanimate, ali je za vaš električni avtomobil nujno treba kupiti posebne pnevmatike za električna vozila ali pa obstaja druga možnost. Enako velja za terenska vozila, ki ne vozijo le po asfaltnih površinah.

Prepoznajte svoje potrebe, pa tudi zakonitosti, ki jih razkrivajo tehnični podatki avtomobila. Katero znamko pnevmatik iščete in v katerem cenovnem razredu, vam bodo najbolje znali pomagati prav pri Bartogu, kjer imajo več kot 30-letnime izkušnjame na trgu pnevmatik. V danem cenovnem razredu boste v Bartogu našli znamke, ki vas bodo zadovoljile z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Ne glede na to, ali gre za Nordexx, Nexen, Falken ali Continental ali katero koli drugo znamko, je zelo pomembno izbrati najboljšo pnevmatiko za vaš avto.

Vse potrebne informacije o kontaktu in naslovu poslovalnice najdete na www.bartog.si ali preprosto pokličite klicni center na 07 34 35 327.