Novice Promocijsko sporočilo

V družbi MOL Slovenija bo poletje trajalo dlje!

29. 8. 2013
Deli

Poleg odlične izkušnje vožnje vam MOL omogoča, da poletje preživite v raziskovanju narave in uživanju na vrtu.

Na 32 bencinskih servisih MOL v Sloveniji lahko med 15. julijem in 15. oktobrom 2013 ob točenju goriva zbirate nalepke za izdelke Fiskars in Gerber, s katerimi bo vaše raziskovanje narave, uživanje na vrtu ali preživljanje prostega časa še prijetnejše.

Podjetje Fiskars je bilo ustanovljeno pred več kot 360 leti in danes velja kot eno izmed najstarejših podjetij na svetu. Blagovna znamka Fiskars je svetovno priznana blagovna znamka, ki se že stoletja povezuje z visoko kakovostjo in odličnim dizajnom.

Podjetje Gerber več kot 70 let združuje visokokakovostne, zanesljive materiale in inovativne oblike nožev ter orodij. Pod blagovno znamko Gerber boste našli nože, večnamenska orodja, mačete, kresilnike za prižiganje ognja itd., ki vam bodo v pomoč pri preživljanju prostega časa v naravi.

Prav zato ni naključje, da se MOL Slovenija, članica Skupine MOL, ki je s svojimi poslovnimi dejavnostmi prisotna v več kot 40 državah po vsem svetu ter v Srednji in Vzhodni Evropi, znova povezuje z odličnimi blagovnimi znamkami. Vsem, ki zvesto točijo svoje gorivo na bencinskih servisih podjetje MOL, ponuja tudi novo premium gorivo EVO 100+, ki poskrbi za odlično izkušnjo vožnje, optimalne stroške obratovanja, napredno zmogljivost vozila z vidika izgorevanja, moči in pospeševanja ter daljšo življenjsko dobo motorja.

S točenjem premium goriva EVO 100+ na bencinskih servisih MOL v Sloveniji pridobite za vsakih 10 EUR nakupa 2 nalepki in se še hitreje približate izdelkom Fiskars in Gerber.

Z MOL-om v vožnji bolj in dlje uživate!