V novem Avto magazinu: 66 novosti Pariza 2014, vozili smo VW Touareg in Audi TT

2. 10. 2014
Deli

V novi številki Avto magazina razkrivamo kar 66 novosti pariškega salona, ki so ga šele dobro odprli. Vozili smo novi Volkswagen Touareg in Audi TT, za nameček pa so vam pripravili še izbor Najboljši avtomobili 2015 (Best Cars 2015), kjer si lahko zagotovite bogate nagrade!

Medtem ko je naša ekipa v Parizu, smo naredili domačo nalogo in vam že ob odprtju ponujamo večino novosti. Vas zanima, kako izgledajo novi BMW X6, Citroën C1 Urban Ride, Ford Mondeo, Honda Jazz, Jaguar XE, Mazda2, petvratni Mini, Nissan Pulsar, Peugeot 208 GTi 30th, Suzuki Vitara, Renault Espace, Toyota C-HR, Volkswagen Passat GTE in številni drugi? Napoved. 

Po krajšem premoru spet sodelujemo v vseevropskem izboru Najboljši avtomobili 2015, znanem tudi kot Best Cars 2015. Povejte svoje mnenje in mogoče boste med srečneži, ki si bodo zagotovili bogate nagrade. Izbor.

Tretja generacija Volkswagnovega Touarega je po štirih letih in pol doživela pomladitev. Ta na prvi pogled ni obsežna, toda Touareg je vendarle dovolj pomlajen, da se mu leta ne poznajo več. Vozili smo.

Novi Audi TT se oblikovno naslanja na večji in zmogljivejši R8. Toda bolj kot z zunanjostjo navdušuje z notranjostjo in zmogljivostmi. Vozili smo.

S Škodo Octavio 1.6 TDI (81 kW) Greenline smo za obisk Azurne obale, Toskane, Bratislave, Linza, Rovinja, Trentina, Benetk in še enkrat Toskane porabili zgolj neverjetnih 280 evrov! Toliko je namreč znašal strošek porabljenega goriva. Podaljšani test. 

Novi Avto magazin 21/2014 je že v prodaji!

Naslednja številka, 22/2014, izide 16. oktobra 2014. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"