V novem Avto magazinu: Bogata jesen avtomobilskih novosti!

23. 8. 2012
Deli
V novem Avto magazinu: Bogata jesen avtomobilskih novosti!

V novem Avto magazinu razkrivamo, kaj vse prinaša avtomobilska jesen, ki bo letos tako bogata, da za vse novosti niti ne bo dovolj prostora na septembrskem pariškem avtomobilskem salonu. Zato smo pod drobnogled vzeli tudi prihajajočo pomlad, ki bo ljubiteljem avtomobilov prav tako ponudila številne novosti.

Ford nadaljuje ofenzivo z novimi modeli in tako smo za vas že preskusili povsem novi Ford B-Max, ki kot pomanjšani C-Max sicer sloni na Fiestini osnovi, a postreže ob odprtih vratih s kar 1,5 metra skupne širine bočne odprtine v potniški del. Ni kaj, majhen, a tako velik!

Med testi smo pozornost namenili povsem novi Kii Cee'd, s katero so pri Kii storili še korak naprej in naredili zelo, zelo spodoben avtomobil. Ljubitelji SUV vozil ne prezrite kratkega testa Volva XC60, komur pa je všeč veter v laseh, zagotovo ne bo preskočil zapisa o Miniju Roadsterju. V časih, ko se cene bencina dvigajo v nebo, je še toliko bolj zanimiva predelava avtomobila na plin, zato smo za vas testirali Toyoto Verso S, z vgrajeno najnovejšo plinsko napravo Prins. Primerjali smo dva malčka - Kio Rio in Chevrolet Aveo, testirali pa še Peugeot 208 in Citroen Jumpy Bus.

Obilo zanimivosti je tokrat na športnih straneh. Za vas smo pripravili obsežen dirkaški test Renaultovega Twinga R2 EVO, pogovor z Aldom Drudijem in spisali obširni reportaži z gorske dirke v Lučinah in drift dirke v Logatcu.

Motociklisti pa si tokrat lahko preberete test Honde CRF 250L.  

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"