V novem Avto magazinu: Napovedujemo novo Laguno!

Izšel je novi Avto magazin z bogato vsebino iz sveta na dveh in štirih kolesih.

26. 1. 2012

Z naslovnice novega Avto magazina bode v oči Renault Laguna. Bo res taka? Zaenkrat le ugibamo, saj uradnih fotografij Renault še ni razkril. Kdaj in s kakšnimi spremembami jo lahko pričakujemo, preberite na straneh 6 in 7. V novicah pišemo še o novem Porscheju Boxterju, hibridnemu Yarisu in pomlajeni Seatovi Ibizi.

Objavljamo rezultate iz izbora Slovenskega avtomobila leta 2012 (izbor našega uredništva je točno tak kot končni rezultat osmih medijev ter njihovih bralcev in poslušalcev). Da je prepričljivo zmagal Focus, verjetno že veste.

Ne veste pa, kaj vse je Tomaž Porekar videl na avtomobilskem salonu v Detroitu. Naštel je 37 novosti in konceptov, od tega za evropski trg bolj pomembne Forda Fusiona (pri nas bo Mondeo), Hyundaia Velosterja Turbo, Volkswagna E-Bugster in še nekatere. Reportaža obsega kar osem strani.

Testov za različne žepe in okuse je kar lep zalogaj:
- Mercedes-Benz B 180 CDI BlueEFFICIENCY (6 strani, Aljoša Mrak)
- SSangYong Korando D20T AWD Comfort (5 strani, Vinko Kernc)
- Mazda CX-7 CD173 Revolution Luxury (3 strani, Dušan Lukič)
- Toyota Yaris 1.33 Dual VVT-i Sol (2 strani, Matevž Hribar)
- Kia Sportage 1.6 GDI Motion (2 strani, Vinko Kernc)
- Citroen DS4 HDi 160 Sport Chic (2 strani, Dušan Lukič)
- BMW 525d xDrive Touring (2 strani, Dušan Lukič)
- Ford C-Max 1.6 EcoBoost Titanium (2 strani, Primož Jurman)

Temu sledita še dve strani Tuninga, predstavitev novega izdelka v svetu triala, JTG JT 250/280, moto test rabljenega BMW-ja F 650 letnik 1998, poročilo po zimski uporabi trokolesnega Piaggia MP3 400 LT, motonovice, reportaži iz Monte Carla in relija Dakar (dvakrat po štiri strani) in intervju s slovenskim mehanikom v MotoGP, Jurijem Pellegrinijem. Ja, Slovenec 'šraufa' Benu Spiesu!

Avto magazin izide 26. januarja 2012, na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.