V novem Avto magazinu: Novosti iz Frankfurta!

22. 9. 2011
Deli
V novem Avto magazinu: Novosti iz Frankfurta!

Tokrat malo manj testov, a zato več novosti in konceptov, ki jih bomo testirali v prihodnosti.

Na šesti strani novega Avto magazina (kupite ga lahko od danes, 22.9.2011 naprej, naročniki pa so ga dobili v nabiralnike že včeraj) razkrivamo Volkswagna Pola v dveh novih različicah - kot kombi (Variant) in kabriolet.

Vozili smo prenovljenega Audija A5 (Sportback, Cabriolet in S5) ter ravno tako le prenovljeno Oplovo zastavonošo Insignio.

Glavna zgodba tokratne revije je seveda Frankfurt in na njem vsaj 89 novosti. Salonu, na katerem sta od pomembnejših manjkala le Nissan in Saab, smo namenili 18 strani!

Še sedem strani več nam je ukradel izbor najboljših avtomobilov 'Best Cars 2012'. Z glasovanjem ste lahko ižrebani za skuter, kolo, komplet avtomobilskih gum in navigacijsko napravo. Sodelovati se splača!

Brez testov kljub primankljaju prostora ne gre: po kombiju smo preizkusili še petvratnega Forda Focusa, tokrat z 1,6-lirskim EcoBoost motorjem in 110 kilovati. Ocenili smo ga z zelo dobro štirico.

Vsem, ki vam bolj kot volan diši krmilo, smo namenili test štirikolesnika Goes G 625i MAX ter zanimivega Hondinega skuterja PCX 125 s start-stop sistemom. Pišemo še o Formuli 1, reliju WRC, enduru, motokrosu, reliju IRC in domačih dirkah.

Želimo vam prijetno branje in še veliko toplih jesenskih dni!

Avto magazin 20/2011 izide 22.9.2011. Naročite se lahko tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol