V novem Avto magazinu predstavljamo...

24. 5. 2007
Deli
V novem Avto magazinu predstavljamo...

V 11. številki Avto magazina objavljamo kar tri zgodbe o novih avtomobilih zgornjega dela srednjega avtomobilskega razreda, ki bodo že čez nekaj mesecev zapeljali na naš trg. Odkrivamo novo Renaultovo Laguno (dva tedna pred uradno predstavitvijo! ), pišemo o njenem konkurentu Audiju A4 in objavljamo tudi ekskluzivne fotografije nove Opel Vectre. Tako dobro je še niste videli!

Med novimi avtomobili sta še čisto sveža malčka, Opel Agila in Suzuki Splash, na Peugeotovem dvorišču pa so naši fotografi posneli še nezamaskiranega Peugeota 207 SW. Kakšen bo novi francoski kombi si poglejte v novi številki Avto magazina.

Jeseni prihajajo na slovenski trg novi Ford Mondeo, nova Volva V70 in XC70 ter Volkswagnov Golf Variant. Z vsemi tremi smo se že vozili. Preberite naše prve vtise z voženj pomembnih novincev, ki se bodo znašli v marsikateri slovenski garaži. Vozili smo se že tudi z novim najmočnejšim Audijem Q7 4.2 TDI Quattro.

Bolje pozno kot nikoli, si očitno mislijo pri Fiatu, kjer so končno tudi našemu trgu ponudili Sedicija. Komaj se je začel prodajati, že je prestal naš test. Vtise, pluse in minuse, si preberite v novi številki, v kateri smo se soočili še z enim novincem, Kio Cee´d. Brez dlake na jeziku - kako dobra je v resnici nova Kia.

"Dirkaški" test v tej številki je posvečen Peugeotu RC, s katerim smo se zapeljali tudi na stezo. Štoparica ne laže.

Na slovenskem trgu se je začela prodajati tudi prenovljena BMW-jeva serija 1. Na testu smo imeli varčno različico 118d. Turbodizelski je bil tudi testni Škodin Roomster.

Se spominjate legendarne Katrce? Nanjo smo se spomnili tudi pri Avto magazinu in ponatisnili test iz leta 1977.

Motociklistični del revije je namenjen predvsem testu Ducatijeve pošasti 1098. To vročo "robo" smo preizkusili tudi na stezi in že v prvem krogu ugotovili, da 1098 res ne pozna kompromisov.

Šport je posvečen VN Španije v formuli ena, dirkama WTCC-ja v Valencii (ne zamudite fotografij nesreč! ), gorski dirki v Sevnici in intervjuju z Wilsonom, šefom M-Sporta, ki v reliju za svetovno prvenstvo pripravlja Focuse. Spregovoril je tudi o Fiesti S2000.

Kazalo 11. številke Avto magazina.