V novem Avto magazinu predstavljamo...

6. 6. 2007
Deli

V 12. številki Avto magazina predstavljamo novo Renaultovo Laguno, napovedujemo Fiata 500 Abarth, kabriolet izvedbo malega Italijana, prenovljeno BMW-jevo serijo 3 in prenovljeni Mercedes-Benzov razred R.

Vozili smo se že z novim Twingom, Nissanovo naslednico Almere, Tiido, kot eni zelo redkih izbrancev pa smo po čisto pravi cesti zapeljali tudi Citronov koncept C-Metisse.

Tokratne številke se bodo posebej razveselili ljubitelji kabrioletov in roadsterjev, saj objavljamo kar štiri teste. Navozili smo se z novim Audijem TT Roadsterjem 2.0 TFSI, Alfo Spider 2.4 JTDM 20V Exclusive, BMW-jem 325i Cabrio in Peugeotom 207 CC 1.6 16V HDi Sport.

Retro test je tokrat namenjen legendi, Golfu.

Villa d´Este je vsako leto prizorišče razstave konceptov in najboljših karoserij preteklih sto let. Bili smo tam. V novem Avto magazinu si poglejte reportažo.

Na moto straneh predstavljamo testa Suzukija Bandita 1250 S in Aprilije SL 750 Shiver.

Športne strani so kot vedno rezervirane za F1 (VN Monte Carla z vsem zakulisjem), reli (Akropolis, na katerem je nastopil tudi naš Andrej Jereb in hrvaška Delta, ki je štela tudi za slovensko prvenstvo), WTCC (oglejte si spektakularne fotografije! ) in ostale bencinske športe.

Nova številka Avto magazina izide 7. 6. 2007.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja