V novem Avto magazinu predstavljamo…

26. 9. 2007
Deli

Nova številka revije Avto magazina je kot vedno bogata z novostmi. Naši vohuni so bili na sledi novega Mercedes-Benza CLK, BMW-ja serije 1 Cabrio, še drznejše različice Fiata 500 Abarth, v vročini ameriške puščave pa se jim je nasproti pripeljal predelani Dodge Viper, ki pod masko skriva tehniko povsem novega Mercedes-Benza SLC.

Predstavljamo novi Audi RS6 (580 »konjev«) in njegovega novega, starega tekmeca, prenovljenega BMW-ja M5. Napovedujemo krajšega Logana, Audija A5 Cabrio in družino Jaguarjevih XF-ov.

Vozili smo se že s povsem novim Peugeotom 308, naslednikom Tristosedmice, ki bo že naslednji mesec naprodaj tudi v Sloveniji.

Kot poslastici objavljamo testa Maseratijevega Quattroporta Automatic Sport GT in Audija A5 3.0 TDI DPF Quattro. Med ostalimi testi berite o Chevroletovem Lacettiju SW 2.0 CDTi Platinum in Škodi Roomster 1.4 Style.

Ne zamudite velike vseevropske akcije Najboljši avtomobili 2008, ki vam lahko prinese tudi bogate nagrade. Glasujte za svoje favorite, zaupajte nam, kateri avtomobili so vaši najljubši.

Retro test nas vrača v leto 1993 in za volan Opel Omege Lotus, zverine z 377 »konji« in s pospeškom od 0 do 100 kilometrov na uro v 5, 4 s!

Na športnih straneh obujamo dogajanje na VN F1 v Spaju in poročamo o razpletih na dirkah serije FIA WTCC. Dirkalniki so se v Brands Hatchu vozili tudi po dveh kolesih! Moto GP je dobil novega prvaka. Kdo je Casey Stoner?

Seveda smo bili tudi na Gorjancih, kjer je bila gorska dirka.

Kazalo 20. številke.

Novi Avto magazin je v prodaji od 27. septembra.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"