V novem Avto magazinu predstavljamo...

7. 11. 2007
Deli

. . vrhunskega športnika Nissan GT-R, poročamo, da se bo iz Audijevega koncepta razvil novi A1, razkrivamo Audijeve načrte v povezavi s štirivratnim kupejem A7. Prišli smo na sled Audijev TT RS in TT S, prenovljenega Mercedes-Benza CLS in Citroëna C3.

Vozili smo se že s tremi avtomobili, ki jih še ne prodajajo na slovenskem trgu. Pišemo o prvih vtisih z vožnje BMW-jeve serije 1 Coupe in Cadillacov BLS Wagon in CTS. V novi številki so kar trije veliki testi: Mazda CX-7 2.3 MZR DISI Turbo Revolution SD, Mercedes-Benz GL 420 CDI in BMW M3 Coupé, pri katerem smo ugotavljali, da je zadnji pogon še vedno "zakon".

Testirali smo tudi Citroëna Jumpy Kombi L2H1 2.0 HDi FAP Business (5 sedežev), Opla Astra Caravan 1.7 CDTI (92 kW) Cosmo, Mercedes-Benza C280 Avantgarde in Hondo Civic 1.8i VTEC i-shift Executive. Retrospektiva nas vrača v starejšo Porschejevo Devetstoenajstko Cabrio, pišemo še o tuning novicah, moto strani posvečamo Husqvarni 2008 in Hondi TRX 450.

Bili smo na tridesetem reliju Hella 2007, opisujemo še reli SP po Japonski in se posvečamo sceni Moto GP-ja ter DP v Supermotu.

Kazalo 23. številke