V novem Avto magazinu predstavljamo ...

31. 1. 2007
Deli
V novem Avto magazinu predstavljamo ...

Lovci na avtomobilske novosti boste imeli v novem Avto magazinu 03/2007 veliko zanimivega branja. Članke v tokratni reviji smo na spletni strani še dopolnili s številnimi videi.

Bili smo v ZDA, kjer smo vozili novi BMW 3 Cabrio (video). S praktičnimi izkušnjami za volanom predstavljamo novo Toyoto Auris, naslednico tri- in petvratne Corolle (video). Vozili smo še Nissana Qashqaja (video).

Kako se vozi netipičen predstavnik Golfovega razreda, preberite v novem Avto magazinu, kjer boste našli tudi prve odgovore na vprašanja o vtisih z vožnje v novi Škodi Fabii in prenovljenega Porscheja Cayenne.

Videli in brali boste tudi o novem Mercedes-Benzu razreda C ter kombijevski različici Dacie Logan (video). Chevrolet Captivo (video) vstopa v nove čase, mi pa smo na velikem testu preverili, katere so dobre in slabe strani novega SUV-a, ki je soroden z Oplovo Antaro in ga izdelujejo v Aziji.

V retro Avto magazinu objavljamo test francoske legende, Citroëna DS 21, na športnih straneh pa pišemo o reliju za svetovno prvenstvo, predstavitvi novih dirkalnikov formule ena in reliju Dakar.

Novice so bogatejše za kar nekaj novosti, ki bodo v kratkem zapeljale na naše ceste (Mini One in D, (video)), ali pa jih bomo lahko kupili šele čez dve, tri leta. Pišemo o novem Audiju A8, Citroënu C5, Mercedes-Benzu razreda E… Najavljamo še prenovljeno BMW-jevo serijo 1 in trivratno Enico (video).

Video: BMW, Nissan, Renault, Toyota

Kazalo 3. letošnje številke Avto magazina.

Revija je v prodaji od 1. februarja 2007 naprej.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja