V novem Avto magazinu predstavljamo…

30. 1. 2008
Deli

Testirali smo povsem novega Audija A4 2.0 TDI. Nova pločevina iz Ingolstadta je posebej razpoznavna po prednjih LED diodah, ki pa seveda niso edina novost na tej limuzini.

Ocenjevali smo tudi novi Subaru Impreza 2.0R in ga preizkušali tako na asfaltirani cesti kot tudi po makadamu. V letošnjem letu se je začela prodajati tudi kupejevska različica BMW-jeve serije 1. Mi smo preizkušali 123d, poleg njega pa še novi Peugeot 308 1.6 16V, Renaulta Twinga 1.5 dCi.

S supertestno Hondo Civic Type R smo se podali na stezo in za volan posadili brhka dekleta. So bile punce hitrejše od Aleša Preka, prvaka GHD dirk?

Objavljamo še reportažo z letošnjega prvega velikega mednarodnega avtomobilskega salona v Detroitu. Ne zamudite fotografij vseh tamkajšnjih novosti.

V novicah razkrivamo novega BMW-ja serije 7, Citroëna C3 Minispace, Aston Martina Rapide, novo Hondo Accord in druge.

Predstavljamo prenovljenega Mercedes-Benza razreda SL, nova dostavna in kombi dvojčka Citroëna Berlinga in Peugeota Partnerja. V praksi smo preizkusili še Volkswagnov DSG menjalnik s sedmimi stopnjami.

Zopet smo se posvetili vroči temi: Zakonu o varnosti v cestnem prometu. Pojasnjujemo slab učinek preteklih zakonov in novemu z dejstvi napovedujemo podobno usodo. Ne prezrite tuning novic in zimskega driftanja na poligonu Lungauring.

Naši moto testniki so pred sezono pripravili obširen test motoristične opreme, preizkusili so tudi Hondo TRX 250 in se posvetili moto novicam. Navdušenci nad relijem ne zamudite reportaže o prvem letošnjem reliju Monte Carlo.

Kazalo AM 3/2008

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol