V novem Avto magazinu predstavljamo

27. 2. 2008
Deli

Nosilna tema uvodnih strani nove številke Avto magazina je napoved novega Audija A4 Allroad. K nam bo novinec pripeljal naslednje leto, ko se bo v njem predstavil tudi Audijev športni diferencial, ki ga tudi podrobneje predstavljamo.

Bolj različnih avtomobilov skorajda ne bi uspeli testirati. Po dirkališču Paul Ricard smo že dirkali z novo Corvetto C06 (74.500 evrov), na stezi smo preverjali tudi sposobnosti novega športnega Lexusa IS F, se vozili s Saabom Turbo X in nabirali »zgoraj brez« kilometre z Mercedes-Benzom SLK. Ukvarjali smo se tudi s čisto novimi malčki in še pred prihodom na trg preizkusili Hyundaija i10, novega Chevroletovega Avea in Oplovo Agilo.

Precej informativen je članek o letošnji akciji Najboljši avtomobili 2008. Razkrivamo zmagovalce in pišemo o vašem glasovanju. Katere znamke imate najraje, katere delajo najboljše oglase…

Vozili smo Dodgovega Nitra, na velikem testu pa gostili Mitsubishijevega Lancerja 2.0 DI-D. V Kratkih testih se tokrat vozijo Opel Astra Sedan 1.6 16V, BMW 118d, Nissan Qashqai 2.0 dCi, Volkswagen Passat Variant 1.9 TDI (77 kW) Bluemotion in Fiat Bravo 1.4 T-Jet 16V 120.

Seveda tudi tokrat nismo pozabili tuning novic, športa (nočna F1 v Singapurju, oktani) in moto strani, na katerih predstavljamo test Honde CBR 1000 RR Fireblade in Continentalovo gumo Race Attack.

Kazalo AM 5/2008

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja