V novem Avto magazinu predstavljamo…

26. 3. 2008
Deli

Na prodajnih policah je novi Avto magazin, v njem pa napoved Porschejevega dizla. Se bliža konec sveta – Porsche testira dizla! ? ? ! Ni osamljen, napovedujejo ga namreč tudi za malega Rolls-Royca, pa Range Rover Sporta, Audija R8… Sedmi letošnji številki Avto magazina je priložena tudi priloga o letnih gumah (testi, novosti…). Obvezno čtivo pred zamenjavo gum!

Na cesti je tudi prenovljeni MB-jev razred B, ki lahko parkira skoraj sam. Na slovenskem trgu se je pojavil tudi že prvi kitajec Shunghuan CEO, v drugi polovici leta bomo lahko kupovali in vozili novo Alfo Mi.To, naslednje leto pa mogoče novi Hyundaijev kupe Genesis Coupe. Mercedes-Benz je prenovil tudi ML-a, Nissan je predstavil še enega pickupa in na Euro NCAP testih ponovil vajo preizkusnih trkov z Navaro. Napovedujemo novega Ferrarija in objavljamo prve fotografije pravih prototipov.

Vozili smo se že z novim Citroënom C5 in bili pozitivno presenečeni. Preizkušali smo gumarsko novost (Dunlop Sport Maxx TT) in se znova posvetili Ženevi. Tokrat z velikim naborom prototipov, eksotov in drugih maloserijskih štirikolesnih draguljev.

Končno smo dočakali Fiata 500. Berite o vseh njegovih plusih in minusih. Mali Fiat je po videzu prava igrača v primerjavi s Toyoto Land Cruiser V8 4.5 D-4D, ki smo jo zapeljali tudi v blato. Na preizkusu smo imeli še Renaultovo Laguno Grandtour 2.0 dCi, Mercedes-Benzovega varčneža E 300 CDI Bluetec. Pišemo tudi o prednostih in slabostih novega Nissana Tiide 1.6 16V (4 vrata) in BMW-ja X3 2.0 d.

Ne zamudite tuning novic, moto strani (veliki test Moto Guzzi Stelvio 1200 4V, moto novice), športa (F1, MotoGP, Sto oktanov).

Kazalo AM 7/2008

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol