V novem Avto magazinu predstavljamo ...

7. 5. 2008
Deli

Z novo številko napovedujemo vrnitev Volkswagnovega Lupa in ugibamo, ali se bo malček imenoval kako drugače. Novi Lupo pa bo le en izmed najmanj treh novih malih VW-jev. Kot prvi v Sloveniji predstavljamo tudi prenovljenega Audija A6. Povsem nezamaskiranega!

Po vožnji z novim Fordom Kugo smo v dilemi kateri je najboljši SUV v tem razredu, saj se Fordov križanec res dobro pelje. Vozili smo se tudi s povsem novim Volkswagnom Passatom CC, štirisedim in štirivratnim kupejem. Objavljamo drugi del zgodbe o alternativnih gorivih in pogonih prihodnosti. Je rešitev biodizel? Pišemo o prednostih in slabostih.

Spisek testov v novi številki je pester. Od Volva S80 D5 AWD Summum, Hyundaijevega i30 CW 1.6 CRDi, Peugeota 207 SW 1.6 HDi Outdoor, Opla Astre GTC 1.9 CDTi, Mazde5 CD143 do Audija A8 2.8 FSI Multitronic.

Seveda na novice iz sveta tuninga nismo pozabili. Oglejte (in preberite) si spektakularen test Aprilie SMW 750 Dorsoduro in spoznajte Bridgestonove moto gume BT-016. V novi številki objavljamo tudi veliko reportažo s prve tekme AM drift pokala 2008. Na športnih straneh pišemo o zmagi Carlosa Sainza na Dakarju, o formuli ena in reliju za SP.

Kazalo AM 10/2008.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja