V novem Avto magazinu predstavljamo...

15. 7. 2008
Deli

Kmalu prihaja na trg najcenejši SUV. Vstopna cena novega Daciinega mehkega terenca bo manj kot 10.000 evrov, kar je precej manj od nove BMW-jeve Sedmice. Tudi o njej pišemo v novi številki revije.

V novicah predstavljamo še druge povsem nove avtomobile: Citroëna C3 Picasso, Forda Focusa RS, Audija A1 Cabrioleta, novo Mazdo3, novega Renaulta Megana, limuzinsko Fordovo Fiesto…

Vas zanimajo vtisi z vožnje vznemirljivega Volkswagnovega kupeja Scirocca? V praksi smo preizkusili njegovo vodljivost, zmogljivosti motorjev in delovanje zavor. Bili smo na predstavitvi še enega posebneža Alfe Romeo Mi.To in posvetili precejšnji del revije novi Seatovi Ibizi.

Vozili smo trivratno različico SC in imeli na velikem testu njeno petvratno sestro. Našli smo nekaj minusov in plusov, Ibizo tudi ocenili in vse skupaj podkrepili z dejstvi. Objavljamo še sledeče teste: Subaru Justy 1.0, Renault Grand Modus 1.5 dCi, Lancia Musa 1.4 16V, Mitsubishi Outlander 2.4 Mivec CVT, Fiat Grande Punto 1.4 T-JET, BMW 525d Touring.

Ne prezrite tuning novic in velikega moto primerjalca med Hondo CR 600 RR, Kawasakijem Ninjo ZX6-R, Suzukijem GSX-R 600 in Yamaho YZF-R6. Kateri motocikel je najboljši? Usedli smo se še za krmilo revolucionarnega Can-AM Spyder Roadsterja in iskali odgovore ali gre za motor ali za avtomobil.

Športne strani namenjamo reliju Maribor, dirkama WTCC-ja v Estorilu, F1 dirki v Silverstonu in ostalim športom.

Kazalo AM 15/2008

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja