V novem Avto magazinu predstavljamo ...

27. 8. 2008
Deli

Napovedujemo Mazdini novosti, novo Trojko in CX-5, ki bosta vsak v svoje razredu skrbela za vznemirjenost kupcev. Mazdo3 pričakujemo že na novembrskem avtomobilskem salonu v Los Angelesu, malega CX-7 pa čez nekaj let.

V novicah novega Avto magazina razkrivamo še BMW X1, predstavljamo prenovljeni Audi A6 (vse njegove različice, vključno z Allroadom in S6 ter RS6) in tretjo različico Insignie, imenovano Sports Tourer.

Vohuni so v fotografske objektive ujeli Mercedes-Benza SLR McLaren Speedsterja. Ljubiteljem znamke Porsche bo nova številka Avto magazina brez dvoma všeč, saj na osmih straneh opisujemo zgodovino podjetja iz Stuttgarta, ki letos praznuje šest desetletij obstoja.

V tokratni številki sta dva velika testa, namenjena pa sta Volkswagnovemu Passatu CC 2.0 TDI in Renaultovemu Koleosu 2.0 dCi. Kako se odreže francoski izdelovalec v razredu SUV-ov in kakšen je novi Volkswagnov štirivratni kupe? Preberite!

Naslednje strani so posvečene testom Peugeota 308 SW 1.6 THP, Opla Corse 1.7 CDTI, Mercedes-Benza CLS 350 in Forda Focusa 2.0 TDCi. Tuning novice seveda ne manjkajo, nismo pa pozabili niti na ljubitelje drsenja in objavili reportažo s četrte dirke Dunlop DCA-ja, na kateri je Luka-Marko Grošelj znova blestel.

Moto strani pišejo o testu Moto Guzzija GT 1200 Norge, vzporednem testu Hond CBF 600SA in CBF 1000 in preklopnih čeladah Nolan N103 in Shoei Multitec. Bili smo na domačem reliju Primorje Ajdovščina in gorski dirki Lučine 2008, pišemo pa še o F1 VN Evrope in reliju za SP v Nemčiji.

Kazalo AM 18/2008